Az amerikai házakban miért van több fürdőszoba, mint hálószoba?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 12:14
1/6 anonim válasza:
Nem szeretnek sorban allni a furdoszaba elott.
2/6 anonim válasza:
Ez megint olyan "50 dolog, amit sose tudnál meg amcsi filmek nélkül" cikkben szerepelt? :-D
3/6 anonim válasza:
1 házban nem jártam ott, ahol ez igaz lenne...
4/6 anonim válasza:
Ugyan nem Amerikában, de én jártam olyan házban ahol több volt a fürdő, mint a szoba. Minden szobához saját fürdőszoba tartozott, és volt +1 az alsó szinten. Kényelmes volt, soha nem kellett másra várni, mindig volt szabad fürdő. Mondjuk a saját házamba nem kellene ennyi. :D
5/6 anonim válasza:
Esetleg egy vendég-WC-vel több az lehet.
Mindenkinek van saját, nem kell rögtön takarítani, ha egy vendég pisilt nálad.
6/6 anonim válasza:
Viktoriánus kori prüdéria (ne lássa őt senki még öltözködés közben sem) és modern kori amerikai "mert megtehetem" életérzés keveredése. Éjjel azért nem hátrány, ha nem kell bejárni (odakint átlagos) 300 m2-es házat egy pisilés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!