Hogy hivják azt a kis kütyüt, amivel be lehet jutni a társasházba, ha azt elhúzza az ember az érzékelő előtt és fent meg prüntyög a lakásban?
Piros kör = nem hasznos a válasz
Zöld kör = hasznos a válasz
Szürke kör = semleges a válasz
A benne lévő százalék pedig azt jelenti, hogy az értékelő hány százalékban ad hasznos válaszokat.
Azt a kis kütyüt, amivel be lehet jutni a társasházba, ha azt elhúzza az ember az érzékelő előtt, azt RFID-kulcsnak hívják.
Vagy közelítőkulcsnak, azaz: proximity key-nek.
"proxy" válasz nem volt helyes valami véglény szerint"
Én nem pontoztam itt senkit le még, de megjegyzem, hogy a proxy teljesen mást jelent.
Úgy, mint pl.: Proxy szervert az emberek 99,99-százalékánál.
Tehát érthető, hogy miért lett az elsőnek válaszoló véglény lepontozva.
"... hanem egyszerűsít "proxy"-ra. ..."
Teljesen igazad van, de azért gondolni kell az "egyszerű" emberekre is. Ami itt "gyakori". És egy olyan ember nem fog releváns találatot kapni csak úgy a proxyra rákeresve.
14
"A benne lévő százalék pedig azt jelenti, hogy az értékelő hány százalékban ad hasznos válaszokat."
Ezt vagy elírtad, vagy nem jól tudod.
A % azt jelzi, hogy az értékelő hány %-ban értékel a többséggel megegyezően. Itt a lepontozó 50 %-ban, vagyis ezek szerint ötletszerűen nyomogat zöldet meg pirosat, el se olvasva, vagy fel se fogva. A pontozottak értékelésébe is belejátszik a pontozók értékelése, hogy hány %-ban lesz hasznos az értékelt válaszuk. Ha egy 50-es értékelő nyom pirosat, egy 80-as meg zöldet, akkor a két válasz átlaga nem 50 % lesz, hanem több. (Én se tudom, mennyivel, de talán 54-55 % körül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!