Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az baj ha nem voltam kint a...

Az baj ha nem voltam kint a kapun kivül?

Figyelt kérdés
Ma se voltam kint a kapun kívül faluban lakunk vannak állataim disznó,kecske,kacsa,kutya.Nem tudok hová menni nincs jogsim és 2 haverom van a faluban akikkel ritkán találkozok mit tudnék ez ellen tenni hogy ne legyenek ilyen unalmas napaim?
2021. ápr. 6. 19:35
 1/7 anonim válasza:
Menj ki és hívd ki őket
2021. ápr. 6. 19:37
 2/7 anonim válasza:
Ha kitudod
2021. ápr. 6. 19:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Ma is hivtam őket de nem jöttek
2021. ápr. 6. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Eddig mit csináltál? Sosem szoktad elhagyni a házat? Menj el te hozzájuk.
2021. ápr. 6. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Menj el boltba,lehetőleg akkor amikor többen járnak(reggel,kora délelőtt),és kezdeményezz beszélgetést velük.

Vagy kocsmába,ha nem is alkoholt,de iszol valamit. Tudom,tudom,nem lehet(ne)de itt Bács-Kiskunban minden faluban van nyitva suttyomban valami.

Menj el tápboltba valami apróságért,ott is jókat lehet beszélgetni.

2021. ápr. 6. 21:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Elszoktam menni de a legtöbb csak felnőtt a falunkban 3 fiu van ebben a faluban akikkel tartom a kapcsolatot de az egyik az más településen van a mamájánál a másik tanul a harmadik nem jön ki a pályára
2021. ápr. 7. 07:01
 7/7 anonim válasza:

"mit tudnék ez ellen tenni hogy ne legyenek ilyen unalmas napaim?"

Csinálj valami illegálisat, aztán fuss!

2021. ápr. 9. 07:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!