Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szénmonoxid mérgezés mitől?

Szénmonoxid mérgezés mitől?

Figyelt kérdés

Hogy lehet kivédeni, mire kell figyelni?

Nem akarok érzékelőkkel telerakni a lakást, inkább ötleteket várok, most építkeznénk, hova tervezzük tenni a kazánt ilyen szempontból? Olyan lenne, ami melegvizet is csinál.

2021. ápr. 2. 19:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azon gondolkodtam hogy akkor ennyi múlik a szellőztetésen?

2021. ápr. 3. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Nyílt égésterűnél igen. De újonnan nem építhetsz be már ilyent.

Újonnan zárt égésterűt tudsz beépíteni csak. Ezek füstelvezető csövei duplák. Így egyik csövön szívják be a kinti friss levegőt, a másikon megy ki az égéstermék. A lakás levegőjéhez ezeknek már semmi köze, teljesen el van zárva töle

2021. ápr. 3. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
15%

10ezer körül van egy co érzékelő.

Akik annyira zsugoriak, hogy még ennyit sem ér meg a saját és a családjuk élete, azokat szoktuk megnézni esténként a tv-híradókban.

2021. ápr. 3. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

"Zárt égésterű lesz" írod a leendő kazánról. Érted is, hogy mit jelent, vagy csak beszélsz róla, de fogalmad sincs, hogy mit mondasz???

A zárt égéstér éppen azt jelenti, hogy a kazán égéstermékei nem kerülhetnek be a helyiségbe, mert a kazán zárt rendszer a helyiség felé. Szóval nincs szükséged érzékelőre, bárhová kerül is a kazán.

2021. ápr. 7. 13:26
 15/15 A kérdező kommentje:
14# Köszi, ezt nem tudtam. Az furcsa, hogy a zárt égésterű kazán amikor szétszedték ott vannak a lángok. Nem értettem hogy akkor mitől zárt? Így visszajöhet az égéstermék ezért nem vagyok benne biztos hogy biztonságos.
2021. ápr. 10. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!