Másnál is ez a szokás?
Apukámnál van egy olyan "szabály", ha nagy wc-re megyünk, tegyük 1-2 kocka wc papírt a wc-be és arra kakiljunk, hogy ne maradjon sz_ros a wc csésze. Na de pont erre van a wc kefe, nem??? És ott a wc kefe a wc mellett, akkor minek papírt tenni alá? Ő se tudja megmagyarázni, de kiskorunktól fogva ez a szabály volt, ha mentünk hozzá, és a mai napig megkérdezi, hogy nagydolgot mész intézni? Akkor tegyél papírt alulra! De én nem látom semmi értelmét ennek, mert pont ezért van a kefe. Otthon ez nem szokás nálunk, de anyu azt mondta, ha ott ez van, akkor tartsam be.
Másnál is van ilyen szokás? Van ennek értelme?
van értelme, pazarlod a wc papírt.:)
még nem hallottam ilyenről.
vihar a biliben.
#1 vagyok
És a barátnője/te (nem írtad hogy milyen nemű vagy) akkor menstruációnál is ezt a módszert kell alkalmazni vagy az nem baj ha véres lesz a wc csak ha szaros?
De jó ötlet, köszi. Én is bevezetem itthon :-D
Kérdező, a szaros kefét te szoktad takarítani? Ha igen, akkor ne tegyél papírt vécébe, használd bátran.
Mi 2 lap szórólapot dobunk bele előtte, lidl, penny, mindegy, nem pont emiatt, de én akárhogy helyezkedem, enélkül mindig visszafröccsen a nemi szervembe a szennyvíz.
Wc papírt kicsit pazarlásnak gondolom erre, ezért az újságpapír tökéletes.
A wc kefe nem erre való, tudom sokaknál igen, viszont tisztítószer nélkül csak a szart nyársalják fel vele, azért olyan rohadt büdös egyeseknél a budi, mert mint aki jól végezte dolgát, visszateszik a szaros kefét a helyére, had bűzölögjön tovább, s persze azt hiszik, náluk a megtisztább a csésze, ami igaz is, csak a kefe penetrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!