Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek a karamell színű...

Szerintetek a karamell színű ház milyen?

Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Tejkaramella? hát számomra nem jön be a barna szín, inkább a narancs, barack rózsaszín között választanék :)
2021. márc. 30. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

[link]

valami ilyesmire gondolnék

2021. márc. 30. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Én meg azt tapasztalom, hogy a fehéren kívül minden színt kegyetlenül megunok 1 éven belül, kívül-belül.

A fehéret egyébként is praktikusnak találom, könnyen javítható, alapban egy tisztaságot sugároz és nyáron nem melegszik fel annyira.

Félreértés ne essék, egy többszintes házról beszélek, nem picike vályog parasztházról.

Ha valami színt akarok belevinni, azt az ablakok kereteinél, erkélykorlátnál csempészem oda.

2021. márc. 30. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok és bocs, úgy tűnik félreértettem a kérdést, azt hittem arra vagy kíváncsi, hogy a karamell árnyalat pontosan milyen színt jelent egy házfalon

szerintem amúgy nem rossz, de én valami világosabb, kicsit semlegesebb színt választanék inkább

2021. márc. 30. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

A fehérrel az a probléma, hogy már a legelső év után beszürkül a kosztól és idővel csak egyre randább és randább lesz.

A karamell szín nagy felületen nem szép szerintem, de árnyalásban lehet játszani vele.

2021. márc. 30. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:

A Nagykörúton nyilván beszürkül, nálunk vidéken nem szürkült be. De senkit nem akarok győzködni, csak a kérdésre válaszoltam.

2021. márc. 30. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Vidéken lakom, itt is beszürkül. :) Nem koromsötétre gondoltam, hanem árnyalatnyi különbségekre, amik idővel egyre nagyobbak lesznek. Nálunk a fehér házakon például meglátszódik, hogy melyik irányból szokott az eső verni, mert a házak azon része piszkosabb. (Ez igaz a nem fehérre is, csak azokon nem annyira zavaró.)
2021. márc. 30. 19:08
 8/8 AttilaLIX ***** válasza:
Szerintem a karamell szinű ház az karamell szinű......
2021. ápr. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!