Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Felultoltos mosogepnel,...

Felultoltos mosogepnel, aminel nincs kulon az oblitonek, mososzernek betoltoje, hova teszitek az oblitot?

Figyelt kérdés
Az oblitore ra van irva, hogy kozvetlenul a ruhara nem lehet tenni. Most vettunk egy uj mosogepet, az elozo teljesen mas volt es volt kulon taroloja a mososzernek, oblitonek, de ennek nincs, hanem a mososzert kozvetlen a ruhara kell onteni, de akkor az oblitot is a ruhara kell tennem kozvetlenul?
2010. aug. 20. 05:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem keresgélj rajta még egy kicsit nem létezik, hogy egy mosógépgyártó olyat javasol, hogy bármiféle mosószert direkte a ruhára boríts. Persze pl. a gél mehet, de sokan sima port használnak. És mi lenne akkor pl. az előmosással, ami külön adag mosószerrel megy? Bizonyosan van (de legalábbis kellene lennie) valahol adagolónak.

Még arra tudok gondolni, hogy olyan kemping-mosógépet vettél, amit a koleszosoknak is ajánlanak, az tényleg csak piperemosásra alkalmas, komolyabb feladatokat nem tud.

Milyen márka?

2010. aug. 20. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:

ilyen mosógépet nem gyártanak...milyen típusú az a gép???

amúgy a tetején kéne legyen egy négy rekeszes tartály, ha nincs, akkor vidd vissza a gépet, mert hiányos....nem mellesleg a használati utasításban is meg kéne legyen, hova mit tölts

2010. aug. 20. 11:54
 3/6 A kérdező kommentje:
GE a markaja es amugy nagyon jol mos. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Lehet, hogy itt masmilyenek a mosogepek. USA-ban elek es itt sokaknak ilyen van es kozvetlenul a ruhara teszik a mososzert, csak azt nem tudom, hogy az oblitot is, mert azt nem sokan hasznalnak, mert utana szarito gepbe teszik es oda tesznek oblitot, de en most olyan ruhat akarok mosni, amit nem akarok a szaritoba tenni (nem lehet, mert kenyes anyag) es nem tudom, hogy az oblitot ilyen esetben hova kell tenni. Akiket kerdeztem, nem tudjak, mert ok nem szoktak kulon oblitot hasznalni a mosashoz, csak a szaritashoz. Viszont oblito nelkul eleg erdekes, gondolom, ezt nem kell magyarazni...
2010. aug. 20. 17:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagy mosogep, nem camping.
2010. aug. 20. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok megint. Megnéztem a neten a GE felültöltős mosógépeket és itt találtam egy pár modelt:

[link]

A legelső gép használati utasításában ír a mosószeradagolóról. Tehát pl. ebben biztosan van. Nem írtad, hogy milyen a géped, de nézd meg, hátha itt van az a modell is. Mindegyiknek itt a részletes használati utasítása is, hátha innen használhatóbb infot kapsz :)

2010. aug. 20. 22:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi, megtalaltam az oldalon a mi modellunket es azert nem talaltam eddig, mert vegulis a dobban van egy resz, ahol az oblito adagoloja van, a mososzert pedig kozvetlen a ruhara kell tenni, szoval legalabb ez a resz rendben volt. Koszonom a linket!
2010. aug. 21. 06:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!