Ki hanyadikon emeleten lakik és miért ? Előnyök ? Hátrányok ?
Magasemeleti lakást kerestünk, de vagy 28 szempontunk volt, amiből az első 8-9 kőbe volt vésve. 2,5 évig nem találtunk olyat, végül a másodikon találtunk egyet, hát megvettük.
A szmog, szúnyog felér még ide, határeset.
Az üzlethelyiség zajai is hallatszódnak a falakon.
12:es Én 2-3-4-5-6-ba gondolkoztam, én is a 2-on találtam. Bízom benne, hogy jó lesz :).
Mi hallatszik fel oda? Én azt gondolom a 2. már jó magasság.
4. legfelső szint. Nem mászkál, beszélget senki az ajtó előtt, nem áztatnak be, nem járkálnak a fejem felett, az ágyból a kék eget látom, nyáron egy fa árnyékol oldalról, télen ide járnak enni és bóbiskolni :) a madarak (ebben a magasságban biztonságban érzik magukat). Az ablakot nyitva hagyhatom, ha elmegyek itthonról.
Azt hittem, idáig nem jön fel a zaj, de van egy bolt szemben, ahol reggel 4től dobálják a ládákat. Port törölni itt is kell(ene) két naponta.
Szintenként kb. 5ezerrel emelkedik pl. a bútorszállítás ára.
Csak alulról és jobb esetben oldalról fűtenek a szomszédok, így vélhetően magasabb a gázszámlám, mint az alattam lakóknak. A tetőt nyáron hamar átmelegíti a nap, elég sokat meg a klíma.
Foldszint es csaladi haz, nem is cserelnem el semmire :D
Hatranyat nem latom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!