Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A Tomori Pál Kiskunmajsa...

A Tomori Pál Kiskunmajsa Gimnáziumának a kollégiumáról tudnátok mondani egy pár szót ?

Figyelt kérdés

Kérdéseim :

Hányan vagytok egy szobában?

Kikapcsolják a netet ?

A szobákban van külön fürdő ?

Es ha még tudnátok mesélni valamit megköszönném

2021. márc. 25. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sziaa, gondolom te tetted fel az előző kérdést is, megint én vagyok. :) 2017-ben végeztem, szóval lehet, hogy már nem minden úgy van, ahogy akkor, de szerintem azért olyan sok dolog nem változott.

4 ágyas szobák vannak, van wifi a koliban minden szinten, szerintem nem kapcsolják ki éjszakára, de hivatalosan este 10 után nem telefonozhatsz, mert aludni kell, elég szigorúan nézik, néha a nevelők benyitnak ellenőrizni, hogy alszol-e. (Persze ettől függetlenü ezt sosem tartottuk be, de ez már más kérdés :D )

A szobákban nincs külön fürdő, a folyosón van a közös fürdőszoba. Jó tanulmányi eredmémy alapján viszont második évtől kezdve kérheted magad egy vagy kétágyas apartmannba, de ez keveseknek adatik meg.

Elég szigorú kollégium, akkoriban nagyon utáltam, visszagondolva azért annyira nem volt vészes.

Délután 4-től szilencium van, ekkorra vissza kell érni a koliba és a tanulószobába kell menni tanulni, az első óra (16:00-16:45, ha jól emlékszem) kötelező mindenkinek, a második (17:00-17:45) tanulmányi átlagtól függ, ha jól tanulsz, arra már nem kell bemenni a tanulóba, a szobában is tanulhatsz. 18:00-tól van a vacsi asszem, de elég szar a menza és nem laksz jól vele, szóval érdemes plusz kaját venni). 19:00-től van a harmadik sziló, de arra csak azoknak kell bemenni, akiknek nagyon rossz az átlaguk, vagy egyest kaptak valamiből. A többieknek ekkor még ki lehet menni kis időre a városba.

20:00-tól lehet menni fürödni, 22:00-kor pedig villanyoltás.

Az öltözködési szabályok itt is érvényesek, az ebédlőbe nem mehetsz le olyan felsőben, amiből ki van a vállad meg ilyesmi. :D

2021. márc. 25. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Ja és még annyit, hogy én nem voltam végig kolis, egy idő után otthagytam és bejárós lettem. Nem tudom, hogy te milyen messze laksz, de én még a mindennapos öt órai keléssel is kiegyensúlyozottabb voltam, mint a kolis időszakban bármikor. :D A buszon mindig megtanultam, aztán mire hazaértem, csak filmeztem meg elvoltam. Szóval lehet az is egy opció. :D
2021. márc. 25. 12:23
 3/4 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én most végeztem a gimiben. Annyit tennék hozzá az előzőekhez, hogy a kollégium most lett szinte teljsen felújítva és még várhatók fejlesztések. Hála a diákönykörmányzat elnökünknek folyamatosan beszél az illetékesekkel, hogy minél jobb legyen az élet a kollégiumban is.

2021. máj. 22. 21:19
 4/4 anonim válasza:
Én 2013-ban végeztem, bár nem voltam kollégiumos, a sulit imádtam, az osztályom a legjobb volt, és a kaján kívül a kolisok sem panaszkodtak másra. 😁😊 Én szerettem oda járni! Nagyon jó volt a bankett a szalagozó, a szerenád. Szerintem kiemelkedő egy csomó mindenben. Én csakis ajánlani tudom! 😊💪
2021. jún. 28. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!