Glade elektromos illatosítót vettem, ha kifogy ehhez bármilyen jó lesz?
Figyelt kérdés
Mindegy milyen nagyságú és típusú utántöltő jó lesz hozzá vagy csak ez a glade márka? Nagyon megbántam, mert ez a zen relax virág illat inkább liliomra hasonlít, nekem inkább a tömény illat tetszik. Melyik a legjobb illatú, kinek mi vált be?2021. márc. 20. 09:48
1/4 anonim válasza:
Más márka üvege nem kompatibilis a többivel, még ha úgy is tűnik.
Direkt vannak így csinálva.
Még márkán belül is 1-2 év múlva változtatnak a fazonon, hogy kénytelen legyél újabb fújót venni.
Én megőrzöm az eredeti üveget és áttöltöm.
Illatban nem tudok neked tippet adni, mert ez teljesen szubjektív dolog. Nekem a citrus, jázmin és a kék csomagolású friss illatok tetszenek, de ezek neked, aki az erős illatokat szereted, nem jönnének be.
2/4 A kérdező kommentje:
Aha, szóval nincs ilyenben utántöltő hanem mindig 1500 és 2000 forintokat kell költsek rá.
2021. márc. 20. 11:27
3/4 anonim válasza:
"Utántöltés" nincs, márkán belül - készülék nélkül - tudsz venni üvegben más illatot. Az árát nem tudom, de nem egy olcsó mulatság.
4/4 A kérdező kommentje:
20 milisem van, szerintem minden 20 milis ami hasonló formájú az jó lenne az aljzatba. Majd megnézem ha kifogyott.
2021. márc. 20. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!