Porosodó szoba ellen mit lehet tenni?
Vajon, honnan származik a por?
Kívülről? Csukjátok az ablakokat.
Belülről? Porszívózz ki alaposan, de előtte mindent törölj (moss) le portörlővel (nedves ronggyal).
Szekrényben elhelyezett és megbolygatott ruhákból? Rázd ki őket.
Más ötletem nincs. A por nem keletkezik magától.
Egyszerű a tipp: törölegetés.(porszívózás)
Tudom,macera,kétnaponként lehetne törölgetni.
Nem lehet megszüntetni semmivel. A légtisztító a nagyobb részecskéket szűri a készülék kétméteres hatótávjában, a többi megmarad és ugyanúgy leülepszik. Mindenhonnan ömlik a por, a ruhákból, emberből, háziállatokból is. Ha légmentesen lezárod a házat, akkor is poros lesz. Minél többen laknak ott, annál több lesz. Ha letörlöd, 1-2 nap múlva újra megjelenik.
Ráül a falak apró réseire és onnan folyamatos lesz az utánpótlás, mindegy, mennyit törölgeted. A fűtés és a nyáron felmelegedő falak, ablakok, elektromos berendezések folyamatosan keverik a levegőt és a port, így eljut a plafonon lévő lámpára is.
Sok-sok praktikát lehet olvasni ennek a kezeléséről, egyik sem működik, csak a pénzt viszi.
A házipor egy része pont az emberből jön.
Amúgy nekem a robotporszívó vált be, ami átlag kétnaponta megy. Ha kevesebb a por a földön, kevesebb is tud szállni, mindenre ráülepedni.
Persze tudom, hogy drága.
Esetleg kézzel porszívózni kétnaponta, de az embertelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!