Üveg zuhanykabinról mik a vélemények? Mennyire strapabíró, "kényes"?
Gondolkozunk épített zuhanyon, és felmerült az üveg zuhanykabin is. 3 oldalon lenne üveg, a hátsó fala lenne csak tégla.
Ebben a formában mennyire stabil? Kisgyermekek mellé mennyire ajánlott? Érdemesebb lenne inkább 3 oldalon téglafal, és üvegajtó?
Ha jól értem nem a fürdőszoba egyik sarkába szeretnéd hanem arrébb azért kell a 3 oldal?
4mm esnél vékonyabbat nem érdemes venni. Ha megoldható a hely szempontjából csak az ajtót csinálnám üvegesre. Előfordulhat hogy berobban az üveg, ismertem is olyat aki éjszaka arra kelt hogy az egyik oldala berobbant. Ettől függetlenül kicsi a valószínűsége és mivel securit üveg ( lehet rosszúl írtam) nem úgy törik mint a rendes üveg.
Igen, a fürdőszoba egyik oldalán lenne, a fal közepén. Kicsi is a fürdőszoba, az ablak mellett nem lenne elég hely zuhanynak, így arrébb lesz rakva, és pakolós állószekrény lesz mellette.
Én is idegenkedek a 3 oldal üvegtől, a burkoló vetette fel, hogy több fény legyen, de hosszú távon én is stabilabbnak, kevésbé macerásnak gondolom az ytongból építettet.
Köszönöm a válaszokat, a megerősítést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!