Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vérfoltot hogyan kell eltüntet...

Vérfoltot hogyan kell eltüntetni egy lepedőből, meg az ágyból?

Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 07:19
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Lepedőn hideg vízzel fel kell áztatni pár percig, utána szappannal (nem folyékony) jól kimosni, amennyire csak kiveszi. Fehér lepedőt lehet utána még hypozni, cloroxozni, ami tetszik.

Ágyat tiszta vizes rongfyal próbálnám, majd szappanossal. Az valszeg nem fog kijönni rendesen.

2021. márc. 12. 07:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit tettél Levike?!
2021. márc. 12. 09:02
 3/7 Wadmalac ***** válasza:
100%
Ha még nincs teljesen beszáradva, a hideg vízben sóval bedörgölés működni szokott. Forró víz nem jó, kicsapja a fehérjéket és örök életre ott marad a folt.
2021. márc. 12. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Vanish szappan?
2021. márc. 12. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Vanish szőnyeg tisztító hab az ágyra. A lepedőt leírták. Ne hagyd semmibe beleszáradni! Ha az ágyból nem tudod rögtön kiszedni, mert mondjuk nincs otthon ilyen szered, vizes szivaccsal itatgatsd meg az ágyon a foltot, de ne kend szét! Ezzel időt nyersz, hogy ne száradjon oda, míg elszaladsz a boltba.
2021. márc. 12. 09:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Az ágyat addig sikáltam amíg ki nem jött. A lepedőt is hideg vízzel átmostam. Azt is szinte teljesen kisikáltam. Mondjuk halványan látszik még pár helyen a folt sajna. De majd veszek hipót vagy mit és ahogy írták az még jó lesz. Amúgy nem tudom mennyire friss. Tegnap este jött fel hozzám a csaj. Nem tudom hogy reggelre jött e meg neki vagy már amikor dugtunk is. Remélem nem az utóbbi.
2021. márc. 12. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:
😁😁😁
2021. márc. 12. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!