Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelben áthallatszik ha...

Panelben áthallatszik ha éjszakánként fürdök?

Figyelt kérdés

Komoly ízületi problémáim vannak amik miatt nem tudok aludni. Egy forró fürdő többet segít mint az erős gyógyszerek. Minden éjjel felkelek és fürdöm egyet.

Mennyire lehet zavaró a szomszédok számára?

2021. márc. 11. 16:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Változatos válaszok. :-)
2021. márc. 11. 22:02
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Csak a fürdőbe, wc-be hallatszik át.

De pl nálunk is tudom, hogy valaki szobát csinált a fürdő wc helyére, és darálós wc-vel nyomajta a kakát egy szobából

2021. márc. 12. 14:07
 13/16 anonim ***** válasza:
19%

#9: pedig de, fingottál már kádba ? az inkább egy robbanáshoz hasonlít :))

A szellőző strang meg viszi a hangot rendesen

2021. márc. 12. 14:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Ma hajnal 3 körül kellett fürödnöm (már nagyon fájt mindenem és nem bírtam ki, aludni akartam). Egész hajnalban megevett az ideg hogy mikor fognak felháborodottan átcsöngetni meg hogy ez így nem mehet sokáig. Valószínű megelőzöm a dolgot. Én fogok átcsöngetni, megkérdem zavarja-e őket és elmagyarázom a helyzetet. Csak inkább nem ma teszem meg: nem aludtam, elég kába vagyok.

Nemtom mi lesz ha azt mondják hogy ez nagyon zavaró, nyilván ha tudnék jobb megoldást a problémámra élnék vele de így csak annyit tehetek hogy próbálkozom mindennel. Már évek óta ezt teszem. Vmiért a melegítő párna nem segít csak a forró fürdő, az orvos szerint azért mert máshogy vezeti a hőt. Meg számít a víz tömege is.

2021. márc. 14. 12:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Lassú sugárral engedd a vizet a kádba, hogy ne csapjon nagy zajt (igaz - tovább tart, amíg megtelik, de nyugi van). Ha engeded ki a vizet, csak félig emeld ki a dugót, hiszen kifolyni ráér reggelig. Ilyenkor sem olyan hangos.
2021. márc. 14. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Én felülről hallom, bár nem panel, 110 éves tégla társasház. Hárman zuhanyoznak annyi időt, mint én egyedül per alkalom.
2021. márc. 20. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!