Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelben áthallatszik ha...

Panelben áthallatszik ha éjszakánként fürdök?

Figyelt kérdés

Komoly ízületi problémáim vannak amik miatt nem tudok aludni. Egy forró fürdő többet segít mint az erős gyógyszerek. Minden éjjel felkelek és fürdöm egyet.

Mennyire lehet zavaró a szomszédok számára?

2021. márc. 11. 16:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha engeded a vizet, az elég valószínű, hogy áthallatszik. Mázlid van, ha eddig még nem szóltak.
2021. márc. 11. 16:33
 2/16 anonim ***** válasza:
16%
Hacsak nem a fürdő helyére építették a hálószobát, semennyire. A víz csobog lefelé a csövekben, de ezt csak a fürdőben hallani.
2021. márc. 11. 16:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Az alattad lakótól függ.

Amikor alul-felül volt mellettem lakás, akkor sem éreztem különösebben. Sosem botránkoztam meg rajta, pedig volt hogy éjszaka is használták.

2021. márc. 11. 16:50
 4/16 anonim ***** válasza:
31%
én nem laktam panelban, de több ismerösőm állítja, hogy azt áthallani ha fürdés közben belefingik a szomszéd a vízbe. de nyílván csak az alatta/felette szomszédig hallatszik csak és nyílván nem is az egész lakásban.
2021. márc. 11. 17:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. En egyebkent nem hallom ha furdenek bar nem is figyelem. Mondjuk latasbol sem ismerem oket, nemtom milyen igenyeik vannak. XD
2021. márc. 11. 17:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha zuhanyozni szoktak az lehet halkabb. Az sajnos nekem nem eleg.
2021. márc. 11. 17:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt is hallom, amikor a wc-t lehúzza a szomszéd :(
2021. márc. 11. 18:12
 8/16 A kérdező kommentje:
A wc-t én is hallom. Az pl. 100% hogy hangosabb mint a fürdés és van a szomszédban aki sokat jár ki éjjel. Viszont az pár másodpercig tart, a fürdés hosszabb.
2021. márc. 11. 18:14
 9/16 anonim ***** válasza:
95%

Ki merem jelenteni, hogy amit a #4-es válaszoló ír nem fedi a valóságot, de elhiszem, hogy hallotta ezt a hírt, de alighanem csak tréfából mondták neki, hogy legyen min nevetni.

Nem tagadom, mert tényleg van, amikor beszédhangok (főleg veszekedések áthallatszanak azokban a helyiségekben, amik határosak a felszálló vezetékekkel (konyha, WC, fürdőszoba...). Ugyancsak hallatszik a kemény járás, a porszívózás járólapokon stb. A legtöbb esetben tolerálható, de vannak erős kivételek is, amik költözésre kényszerítenek valakit.

2021. márc. 11. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A fürdést nem hallom, csak ha valaki pisil és belecsobog a vízbe, vagy ha lehúzza a WC t, avagy ha gyilkolják egymást a szomszédok.
2021. márc. 11. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!