Ki hogy költözött fel budapestre aki mondjuk faluról költözött oda?
Próbálok falusi szavakat használni a válaszhoz. Fogta a cókmókját.
Felült a szamarára, és bandukolt.
... átment a kulenclyukú hídon, de természetesen előtte érzelmes búcsút intett Édesanyjának.
Tudom, vannak, akik manapság gőzmozdonnyal mennek.
Ilyen ez a 20. század.
Hamubasült pogácsát kaptam édösanyámtól, oszt vállamra vettem a tarisznyámat.
Mi a kérdés? Beadtam pár cv-t Pestre, felvettek, aztán kibéreltem egy lakást és felköltöztem, diploma után.
Hogy mindentől mentes választ adjak: semmi különös max eleinte kicsit soknak gondoltam az embertömeget aztán megszokod.
Hahó, nem Japánba költözöl csak Budapestre, az ugyanez az ország, miben lenne feltűnően más?
Idővel a lakókörnyezetemben itt is ismertem a közértest, patikust, tudtàk a trafikban hogy iszom a kàvém. Itt is kialakul a mikrokörnyezet.
Vendéglàtàsban dolgozom ismer mindenki aki ott éttermet csinàl. Otthon érzem magam.
Az bànt, hogy anyukàmat fiatalon elveszítettem, és a költözés sok közös élményről fosztott meg. 20-on éves vagyok, és büszke volt az önàllósàgomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!