Van itt olyan aki mostanában költözött ki Lengyelországba?
Figyelt kérdés
El tudnád mondani mennyire volt nehéz illetve hosszú procedúra?
egyedül mennék és nem ismerek ott senkit, nem várna senki.
2021. febr. 22. 16:08
2/10 A kérdező kommentje:
Ott szeretnék élni, dolgozni.
2021. febr. 22. 17:07
3/10 anonim válasza:
Onnan mindenki kivándorol, nem tűnt fel?
Kb Magyarország szint.
Csöbörből vödörbe?
4/10 anonim válasza:
De oda minek, komolyan? Akkor legalább egy szép országba mennél már.
5/10 anonim válasza:
4/4 Igenis szép ország..Több mint 30 éve járok oda rendszeresen.Hegyek,erdők,tengerpart stb, Minden megvan..Természetesen ott is vannak problémák de hol nincs..A hivatali dolgok intézése az még mindig a múltat idézi...
6/10 anonim válasza:
Annyi szép, ami ott található, minden országban megvan. Alapvetően egy kietlen, puszta, posztkommunista ország fíling az egész. Ehhez képest Magyarország is sokkal látványosabb, mint Lengyelország.
7/10 buszter válasza:
2008 ota Lengyelországban élek. Az sem most volt:) Van sok tapasztalatom, megbeszeljuk privátban. irj bátran.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!:)
Akik szerint meg nem kéne odamennem azoknak is köszönöm, de egyedül is el tudom dönteni mit szeretnék és ebben néhány vadidegen véleménye nem befolyásol:D (Főleg ha az az indok, hogy nekik nem tetszik az ország azért ne menjek oda:D)
2021. febr. 27. 12:50
9/10 anonim válasza:
Éltem Lengyelországban. Sokkal élhetőbb közeg, mint a magyar. Megéri kimenni. A 6-os és társai csak tipikus magyarhoz méltóan pofáznak valamiről amiről fogalmuk sincs.
10/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon règi álmom Lengyelország, sokat járunk oda, egèsz országot bejártuk, sajnos nyelvi nehèzsègek vannak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!