Jászapáti nem falu, hanem Jászberény után a második legnagyobb város a Jászságban.
Kérdező!
Ha téged nem zavar, ha a településeden minden 5-ik cigány, akkor költözz oda! Én nem mennék ilyen fertőzött helyre, de nem is én rólam szól a kérdés.
Ha nem speciális munkád van, akkor munkát is fogsz találni, a városban minden szükséges van, a vírus után talán megnyit végre a strand és a gyógyfürdő is.
Nekem rokonaim élnek a városban, ezért viszonylag sokszor utazom oda. Néhány ember közvetlen, érdeklődő, mosolygós és segítőkész (főleg a boltosok, vagy az idősebb lakosok), viszont a központban kéregetőkbe lehet botlani, télen autógumit égetve fűtenek egyes családok amitől eszméletlen büdös a levegő, az autósok valószínűleg a piacon vették a jogosítványukat mert vezetni senki nem tud normálisan, a kerékpárlopásra pedig folytonos panaszkodást hallani mindekitől.
A központ nagyon szép, szoktak jó programok lenni, egyszer érdemes ellátogatni, de alapvetően sajnos szerintem nem valami biztonságos város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!