Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szobámat akarnám lehűteni...

A szobámat akarnám lehűteni olyan 10 Celsius fokkal, HELP! Hogyan?

Figyelt kérdés
nem tudok venni, légkondit se semmilyen hütő cuccot, házilag akarnék csinálni segitsetek! És még levegő is kéne. Galérián vagyok és nincsen semmi ablakom, csak lent, a meleg is felfele szál hozzám . segitség
2010. aug. 16. 14:21
 1/6 anonim válasza:
hát akkor nemtudom mire gondolsz hogy lehetne...gondolom ebbe a nagy nyárba akarod csak lehűteni,de mindjárt vége,szóval mostmár kibírod
2010. aug. 16. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Még légkondival se lehet 10 fokkal! Nincs jobb ötletem, mint hogy fagyassz le egy csomó jégakkut és azokkal vedd körbe magad, persze folyton cserélni kell, ha felmelegszenek.
2010. aug. 16. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:

ha van fagyasztód,pakolj ki belőle és feküdj bele,vagy pedig engedj a kádba hideg vizet és jégakkukat tegyél bele vagy pedig jégkockákat...mást megoldás nincs !

Ha van pénzed menj el az északi sarkra !

2010. aug. 16. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Az én módszerem időalapú. várj télig, és akkor 30C fokkal is csökkentheted:)
2010. aug. 16. 19:05
 5/6 anonim válasza:
Azt hallottam az ajtóra fel kell szögezni egy vizes lepedőt.Még nem próbáltam, de állítólag kórházakban alkalmazták. (tán még ma is?)
2010. aug. 16. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Elsősorban menj le a galériáról! Hiszen a helyiség alsó részében kapásból pár fokkal hidegebb van mindig, valamint ha a galériát hűtöd, azt csak azután lehet, ha lenn még hűvösebb van.

Éjszakára nyisd ki az ablakokat! Az összeset! Panelban lakom és látom, hogy az emberek a két kétszárnyú ablak egyik szárnyát nyitják csak ki, pedig úgy valóban nem fog lehűlni reggelre a levegő.

Nappalra csukj be mindent és árnyékolj! Kívülről! A sima függönyhöz képest a kinti árnyékolás legalább 2-3 fokot segít. Nem tudom, saját házban laksz-e, de ha meg lehet oldani, nagyon javaslom, hogy futtass növényeket nyárra a fal és akár az ablak elé, így azt nem melegíti fel a nap.

Ha van lehetőséged, szellőztess lakáson belül egy hűvösebb helyiség felé.

Ha van ventillátorod, azt járasd, de tegyél elé jeget egy tálcán.

A lehető legrövidebb ideig használj elektronikus eszközöket: ezek igencsak tudnak fűteni, egy pc például akár 3-4 fokot. Ha otthon vagy, csak azt csináld gépen, ami nagyon fontos, inkább olvass például :)

Emellett célszerű bevizezni például a hajad, sokat segít a hőérzetben.

2010. aug. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!