Ilyenkor mi van?
Haverom jött volna hozzám kerket cserélni egy nagyobb autóval, viszont úgy van kialakítva a garázs hogy lefelé kell menni de olyan szűk az a rész hogy egyszerűen nem fért el...
Ilyenkor mi van?
Tegyük fel, hogy lenne nekem is ilyen nagy autóm viszont nem tudnék beállni.
Nem lehet azt nagyobbra csináltatni? :D
Egy budapesti társasház mélygarázsának a lejáratának a megnagyobbítása érdekel úgy, hogy egyelőre nincs akkora autód, ami ne férne le?
A keresőszavaid alapján kérdezem.
Mennyi az az annyi?
Úgy értem hány cm, az ajtónyílás ,és milyen típusú az a "nagyobb autó"?
Igen
Nem mértem le de egy kis Renault Espace (legújabb) ról lenne szó
Olyan sem tud leállni akinek nem egy napos a jogosítványa?!
Ugye nem azt akarod bemesélni, hogy üres a teljes garázs mert még senki sem tudott leparkolni??!
Senki sem tud beállni.
Összesen van asszem 3-4 autó, egy Golf, egy Smart és valami Nissan de ezek mind kis autók én meg nem tudok beállni az autómmal 🤷
Dehogynem lehet megcsinálni. Le kell bontani a házat, és építeni egy olyat, aminek szélesebb a garázsbejárója.
Vagy a kocsit elvinni egy olyan roncstelepeken használatos szerkezethez, ami kockává préseli a kocsikat, és ezzel oldalról kicsit összenyomatni az Espace-t, hogy beférjen szűkebb helyre is. Ha eléggé összenyomjátok, akkor még a kaput se kell kinyitni a garázs előtt, befér a rácsok közt.
Remélem, tudtam segíteni.
Az összehasonlítás kedvéért mondom, a legkisebb standard garázskapu szélessége 2250mm. Szóval, ha valaki ennél kisebbet akar építtetni, az kaput sem találna hozzá.
Ha ezzel mérettel -esetleg- nincs tisztába, a kőműves amúgy is figyelmeztetni fogja.
Amennyiben a nyílás 2250mm, vagy ettől nagyobb, akkor meg kell tanulni vezetni.
Több lehetőség nincs.
Mindezt csak azért írtam, mert az Espace 2128mm széles. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!