Egy asztalos reálisan mennyit kérhet egy rácsos ágy lelakkozásáért?
Te nem tudod megcsinálni? Akkor nem kerülne semmibe.
Nem tudom, hogy az asztalosok mennyiért csinálnak ilyet, de én munkadíjra, egy lakkozásért 10eFt-nál többet biztos nem fizetnék.
Nem tudom, hogy kevés-e, én csak azt írtam, hogy nekem mi számítana soknak. Ha annál kevesebb, akkor örülj neki, annál jobb neked.
Off:
Én amúgy semmin nem lepődök meg, ha úgy kell csináltatni valamit. Nem kifejezetten az asztalosokra értem, hanem általában a mesterekre, szerelőkre. Nekem az a tapasztalatom velük, hogy képesek EGY NAPI, azaz 8 óra munkáért nettó 25-50eFt-ot elkérni.
Ha én ilyen órabérrel dolgozhatnék...
Off befejezve.
On.
Pécsen lakok. Az utóbbi időben ezeket csináltattam és ennyi munkára ennyit fizettem. Több árajánlatot is kértem, ezek voltak a legolcsóbbak:
- Vízvezetékszerelés, 2 napi munka, 90eFt+áfa
- Csempézés, burkolás, kb. 20-25nm felületet, a régi bontásával együtt, 2 napi munka 70eFt+áfa
- 17m ereszcsatorna csere, kb 2,5 óra munka 40eFt+áfa.
Igaz, ezeket mindig két ember csinálta, egy mester és egy segédmunkás. De akkor is kicsit soknak tartom a munkadíjat.
Most a gázkazánt kéne lecseréltetnem, mert a régi már 24éves és több sebből vérzik. Maga a kazán és a beszereléshez szükséges szerelvények 150-200-ból meglenne, de mire berakják és használatba lehet majd venni, örülök ha 500-ba benne lesz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!