Diko2 kérdése:
Bosch 4000 W - ZWA 24-2 A 23-as típusú kazán. Villog a 50-s led, ami azt jelenti, hogy a lángot nem sikerült felismerni.Azt írják: zavarelhárítás " ellenőrizze a gyújtóelektródát és a kábelét a kábellel felszerelt ionizációs elektródát".Mi a hiba?
Figyelt kérdés
Mind ezt értem !! Csak mit kell érteni az "ellenőrzés" szó alatt? A kábelnél, még értem, hogy nézzem meg a csatlakozást. De a gyújtóelektródánál és az ionizációs elektródánál mit ellenőrizzek??
Egyébként ha a csap megnyitásával nem gyújt be, és villog az 50-es led, azt csinálom, hogy megnyomom a RESET gombot, újból megnyitom a csapot és már be is gyújtott. De meddig mehet ez így?? Mi lehet a hiba?? én lesmirgliztem 1300-as smirglivel az elektródákat, csatlakozót ellenőriztem, de a hiba újból előjön, hetente kb egyszer.
#Bosch GAZ 4000 kombi gázkazán #Bosch gázkazánok hibái
2021. jan. 30. 16:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!