Lakóbuszban szeretnék élni, milyen szabályok vonatkoznak erre az életmódra? A lakóbusszal a távolabbi munkalehetőséget használnám ki, az olyat ahol fizetni kell a szállásért és így megspórolom azt!
Figyelt kérdés
Egy átlag munkahelyet vállalhatok lakóbuszban élve? Milyen papírok nem érvényesek? Sajnos nincs saját területem, a szüleimnél élek de nem szeretnék álló lakást hanem azonnal mozdíthatót így jutottam a lakóbuszra ami befér bármely parkolóba! Lehet csak lakóbuszban élni és onnan menni dolgozni vagy lennie kell egy saját telkemnek is ami állandó? Ide nem tud bedobni semmit a posta!2021. jan. 24. 12:12
11/23 anonim válasza:
Szerintem ne GYK-s véleményeket olvass, hanem járj utána a törvényes háttérnek!
Az tény, hogy közterületen nem tárolhatod huzamosan a lakóbuszodat.
12/23 anonim válasza:
Uramisten, micsoda naív lélek vagy! És mit csinálsz, amikor két hétig nem süt a nap télen...???
13/23 A kérdező kommentje:
Vannak ingyenes 0-24 órás parkolók és garázst is lehet bérelni olcsó pénzért!
2021. jan. 24. 17:08
14/23 anonim válasza:
Hová teszel annyi napelemet, ami elegendő az összes készüléked működtetéséhez (hűtő, főzés, stb.), plusz még a téli fűtéshez is?
15/23 A kérdező kommentje:
Talán olvass el egy kis felvilágosítást a napelemekről és rájössz hogy még borús időben is termel áramot nem csak télen!
2021. jan. 24. 17:09
16/23 A kérdező kommentje:
Szerintem 1,2Kw elegendő mindenhez ami lakóbusz! Te meg nyugodtan vehetsz egy 5Kw-at a hegesztőd mellé!
2021. jan. 24. 17:11
17/23 anonim válasza:
15: az ingyenes parkolók egyhuzamban max. 24 órán át használhatók. Még ennyit sem tudsz???
19/23 anonim válasza:
18: Agresszív kismalac! :-DDD
Csak tudnám, miért itt kérdezősködsz, ha annyira májer vagy mindenből...!
:-D
20/23 A kérdező kommentje:
A Non-stop parkolóknál bármeddig parkolhatsz azért non-stop, de erre a kérdésre mindenki azt írta hogy bármeddig parkolható csak te nem!
2021. jan. 24. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!