Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Jó lenne törvénnyel betiltani...

Jó lenne törvénnyel betiltani az erkélyen való dohányzást?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 19:02
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
48 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Neked nincs jobb dolgod? Szar az életed azt ezért mindenkié szar legyen? És mielőtt megvadolnal nem dohányzok.Sot az adta meg az alaphangulatot a kocsmákban,szórakozóhelyeken stb
2021. jan. 15. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
61%

" Szar az életed azt ezért mindenkié szar legyen? "

Ezt a következtetést hogy vontad le? Nekem minden tökéletes az életembe, mégis utálom az erkélyen dohányzó igénytelen prolikat, gondolom te is egy ilyen vagy. Ja nem, persze te sosem dohányoztál persze, de azért imádtad szívni a kocsmákban. Elég silány életed lehetett, hogyha ez adta meg a hangulatát ;)

2021. jan. 15. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Az a helyzet, hogy ebből jól nem lehet kijönni a kormánynak, ezért nem fognak ilyesmit csinálni.

Nézd meg a mai bejelentést, hogy 25 év alattiaknak nem kell szjat fizetni (azaz jóval több lesz a nettó fizetésük) - és erre ezrével érkeznek a habzó szájú mélybalosok, hogy hát ez micsoda rossz dolog.

Bezzeg amikor a balosok szétadóztattak mindenkit, időst, fiatalt, az biztos csudajó volt...

Ha itt erkélyen dohányzást tiltanának, már hömpölyögnének az utcán, hogy vége a szabadságnak.

2021. jan. 15. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Betiltanam a feljelentest! Mindenkinek maganak kellene elintezni a kerdeses ugyeit es nem valami segitseghez fordulni. Az elet nem kvizjatek ...

Vissza az ököljogot az igaz embereknek! :))) Utnem a sok jelentgetot.

2021. jan. 15. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
Miért, hol cigizzen valaki, ha már szívja? A lépcsőházban? Az a baj. A lakásban, ahol esetleg nemdohányzóval-gyerekkel él? Az a baj.
2021. jan. 15. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
#3: Kíváncsi voltam, hogy hozza ki valaki ebből az ellenzék fikázását, grat, neked sikerült!
2021. jan. 15. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
18%

Nem lenne jó.

Én is ott dohányzok.

Szerintem neked meg legyen mindegy.

2021. jan. 15. 23:54
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Hagyjuk már ezt a baromságot.
2021. jan. 16. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Be kell tiltani a dohánytermesztést, a dohánynövényt ki kell törölni a botanika könyvekből az összes pipát és más dohányzási kelléket a Földön meg kell semmisíteni, kitörölni még az emlékét is...
2021. jan. 29. 10:54
 10/11 anonim ***** válasza:

En ugyan nem dohanyzok de a dohanyosoknak sokszor az erkely az egyetlen hely ahol cigizhetnek.

Ha lemegy az utcara akkor lehet azert nem tud mert ott van a posta vagy buszmegallo vagy mittudom en mi ami miatt nem lehet ragyujtani.

Volt olyan szomszedom aki alattunk lakott es cigizett, nem zavart mert nem nyitottam ki az ablakot, bar ha neha szelloztetnel, a szomszed meg egesz nap kint ul es cigizik az idegesito.

Ugy lenne ertelme ha lenne kijelolt dohanyzohely a tarsashazak, panelek elott.

A legjobb megoldas hogy ne lakj lakasban :D Mi vettunk hazat es azota nem zavar a szomszed. Neha hallgatja a zenet az udvaron a kocsiban de mast nem hallok es a cigit is csak akkor erzem ha kint vagyok a hatso udvaron de nem eros a fust mire ideer.

2021. jan. 30. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!