Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Segítenék a munkámat, az...

Segítenék a munkámat, az alábbi kérdőív kitöltésével?

Figyelt kérdés

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1104346475/ - Mindössze 2-3 percet vesz igénybe. Köszönöm .

(Ha az egyéb lehetőséget választjátok, indokolni kell különben nem enged tovább.)

2021. jan. 14. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Megcsináltam. De ez nem ad valós eredményt. Ennyi erővel akár hasraütés szerűen beírhatnál valamit...

Egyrészt kapásból nem tudtam kiválasztani a munkaköröket, pedig elég hétköznapi, így "egyéb" lett.

Másrészt hiteleknél, spórolási lehetőségnél csak egyetlen válasz választható? Ha én lennék a bíráló, tuti belekötnék, de minimum rákérdeznék...

2021. jan. 14. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kitöltöttem, ennek a kérdőívnek igy semmi értelme.

Nem lehet több dolgot választani, holott életszerű lenne. Ezt nagyon ne reklámozd.

2021. jan. 14. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kritikai megjegyzések!

1 Már az elején elrontottad: A kérdőívhez tartozik egy mutatkozás xy vagyok z egyetem hallgatója, szakdolgozatom témája..... stb...a kérdőív anonim és önkéntes csupán xxx percet vesz igénybe köszönöm

Elég gyér tudsz te ennél jobbat is

2021. jan. 14. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Kitöltöttem, de a fentiekkel nagyon egyetértek. Jó lenne tudni, milyen egyetemnek, milyen szaknak készül a kutatás, illetve semmilyen tájékoztatást nem írtál arról sem, hogyan fogod felhasználni az adatokat. Egy tisztességes kérdőív ezzel kezdődik. Másrészt, sajnos a legtöbb lehetőség nem többválasztó, így pedig kissé értelmetlen az egész, mert nagyon keretek közé szorítja a válaszadókat. Különösen annál a kérdésnél hiányoltam, ahol arra kérdeztél rá, min spórolunk a háztartásban
2021. jan. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!