A hosszabbító vizes lett?
Figyelt kérdés
Ráömlött az asztalomra egy pohár tea, alatta van viszont az elosztom aminek minden dugaszában van vezeték. Mit tegyek vele? Az áram nem ment el, lámpák vezetékei vannaj beledugva.2021. jan. 11. 09:29
1/6 anonim válasza:
Húzd ki először a fali konnektorból, utána a hosszabítóból mindent. Rázd ki, törölgesd meg, hagyd megszáradni teljesen, utána mehet vissza. Nem kell beszarni.
2/6 anonim válasza:
Ha csak az elosztó alja lett vizes akkor elméletileg nem szabadna hogy baj legyen, de biztonság kedvéért húzd ki a konnektorból, húzzál ki róla mindent, és törölgesd át, hagyd száradni egy fűtőtest közelében de ne tedd rá! Aztán estére már biztosan jó lesz. Ha érte volna víz azt a részét ahol már fázis van tuti lekapcsolt volna a biztosíték vagy megrázott volna. Nincsen gáz, nem kell ettől félni óvatosnak kell lenni, legközelebb majd jobban odafigyelsz.
3/6 anonim válasza:
Ha az áram nem ment el, tehát nem vágta le a kismegszakítót, akkor nem folyt bele.
Jártam már én is így, de én ilyenkor azért szét szoktam szedni az elosztót, hogy tutira sehol nincs e benne folyadék.
4/6 A kérdező kommentje:
Nos, kihuztam belőle mindent ahogy írtátok, megtorolgettem de ahogy a vezetékeket kihúztam belőle, nos nem 100% de ugye elkezdett a kis lyukakba folyni, nem tudom belement-e, ha esetleg mégis, az is ki fog száradni? Egyébként kicsi mennyiségről van szó, mégha bele is folyt.
2021. jan. 11. 10:57
5/6 A kérdező kommentje:
Viszont az üres elosztót rátettem a radiátor csőre, az remélem nem probléma.
2021. jan. 11. 11:00
6/6 anonim válasza:
A radiátorcső nem gond. Fejjel lefelé tedd a radiátorra, hogy ha van benne lé, kicsöpögjön, plusz úgy a hő is beáramlik a lyukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!