Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Túrkeve, Mezőtúr, Kisújszállás...

Túrkeve, Mezőtúr, Kisújszállás környékén mennyire könnyű munkához jutni? Van olyan egyszerű mint Pesten?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nehezebb, bár gondolom ezt te is sejted. Munkahely ebben a térségben amúgy sincs túl sok, ipari termelés és a szolgáltató szektor iis elég mérsékelt.
2021. jan. 10. 13:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem Miskolc környéken vajon jobb lehet a helyzet?
2021. jan. 10. 14:20
 3/5 anonim válasza:
Nagyon nehéz sajnos. Én már nyáron beadtam a lányomat bölcsibe, és azóta sem kaptam munkát. Sok interjún voltam, volt pár beugrós meló de semmi komoly.
2021. jan. 28. 15:24
 4/5 anonim válasza:
Ja, én mezőtúri vagyok, és nő. A férfiaknak könnyebb sokkal. Férfi munka szerencsére elég sok van.
2021. jan. 28. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nőknek sem túl nehéz munkát találni ha akar. A Rafi pl állandó jeleggel keres munkásokat és az ott dolgozók 90% ban nők úgy mint a ledfak ban is csak oda nehéz bejutni. Férfi munkából meg csak sofőri és ehhez hasonló munkák vannak többségben de mostamra lehetetlen bárhova is munkát találni főleg itt. Inkább menekülj innen míg teheted.
2021. febr. 6. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!