Van itt olyan, aki élt vagy élne mobilházban?
Ezek általában 1-2 hálószobával, egy konyha-nappalival és egy fürdő-wc-vel rendelkező kis 28m²-32m² nagyságú kis házikók.
Sokszor csak 3 évszakosak, de van jópár, ami téliesítve is van és konkrétan állandó lakhatásra vannak tervezve.
Nézegettem párat online, elég jó árban vannak.
Milyen fura egyébként!
Találtam egyet jófogáson, de nem linkelem be, nem szeretnék reklámozni.
Ott látni lehet, hogy gyerekeket neveltek benne és mindennapi használatra lett kialakítva.
Én szívesen vennék.
Miben más ez, mint amikor pesten belvárosi 25-30 m²-es lakásokban él egy 3 fős család?
Pár hónapig laktam ilyenben. Téliesítve volt, de igazából nem fűtésszezonban volt, szóval mindegy.
Kényelmes volt, egy nagypolgári téglalakásnál nyilván rosszabb, de mondjuk üdítőbb opció, mint egy földszinti-udvari minikripta a VII. kerületben, valahol a Keleti mellett. Nyaralónak vennék ilyet, állandó - téli - lakhelynek nem, itthon nincs is kultúrája, bár Amerikában nagyon divatosak. Előnye volt a sok üveg, fény, praktikus alaprajz, ezek a gangos lyukakra sosem jellemzők, de egy kisebb panel azért jobb.
Amerikaban sok szegeny ember lakik ilyenekben.
En laknek ilyenben ha nem lenne mas meg szerintem jobb a mobil haz mint a tarsashaz.
Vannak akik egesz eletuket leelik egy mobilhazban. Ha van telek es az ember nem tud felepiteni egy rendes hazat akkor ez eleg olcso lakhatasi lehetoseg.
HA...
...lenne egy telkem emberszabású helyen, akkor inkább élnék a mobilházamban, mint egy 100+-os albérletben, vagy a híd alatt.
Ezek a nálunk kapható 2-4 milliós mobilházak nem állandó lakhatásra lettek tervezve, hanem utazáshoz, vagy esetleg nyaralónak, ha valaki nem akar építkezni és gyorsat akar olcsón.
Az amerikai lakókocsi telepek ezzel nem összehasonlíthatóak, mert ott egyes részeken nincs is komoly tél, ahol meg van, ott a lakókocsi is aszerint van felszerelve.
Egy szó mint száz, a szükség nagy úr!
A három téli hónapot kivéve szerintem teljesen vállalható a mobilház.
Drága kifűteni, összesen ennyi a baja.
Jártam Kaliforniában, rengetegen laknak ilyenekben és nem csak a legszegényebbek. Csak hát ugye ott a tél +10 fok reggelente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!