Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért kell mindent elrontani??

Batragramzadarma kérdése:

Miért kell mindent elrontani??

Figyelt kérdés

Meg kell mondanom nagyon tele van a f......m a sok ki......tt reklámmal.A minap takaritottam hűtőt olvasztottam stb stb,gondoltam youtubozok kicsit és egy albumot meghallgatok a KORÁL-tól.Egyszerűen reklám minden szám után és olyan hangerővel hogy füstöl a füled tőle.Persze át kell lépni de azt sem mindegyiknél lehet egyszerűen végig kell hallgatnod ha akarod ha nem.

Tudom kell a reklám de elmehetnének a büdös pi..ba

A telefon a másik fele,megnyitsz valamit amire kiváncsi vagy azt ugye nem tölti be de a reklám flottul bejön ki s4em tudod kerülni.

A másik fele a tv,értelmes filmet ha adnak............esetleg azt sem tudod végignézni mert jön a hüvelykúp meg a többi baromság.

Értelmes film nem is van mert csak ismételgetnek minden adó felváltva ismétli a másik adón két hete játszott filmet.Fatmagül meg egyéb agyament sorozatok mennek orrba szájba mert vesznek belőle 13 vagonnal.

Felrobbanok a reklámoktól.Ezt mikor fogják megszüntetni?Kicsit már unalmas a sok reklám.Nagyapáink korában nem volt ennyi mégis ha kellett valami meg tudtad venni reklám nélkül is ja és azok tartós dolgok voltak.Manapság a tartós fogyasztási cikk a párizsi mert többet kibir mint a mosógéped kész vicc az egész.

Nesze neked fogysztói társadalom.Szomorú de tényleg feléljük a bolygót mert csak a pénz dominál mindenkinél és semmi más nem számit.

Tudom mindenki abból él de ez a harácsolás több a soknál.

Egy ügyes hacker kellene aki megfertőzi ezt az egész reklám mizériát mert csak szét.......nak mindent.

2021. jan. 5. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10es: már hogy ne lehetne androidon?

Youtube Vanced.

1 éve használom, azóta 1 darab reklámot se láttam.

2021. jan. 5. 22:51
 12/16 anonim ***** válasza:

4es: Akkor nem jó reklám blokkolót használsz.

Igenis ki lehet trükközni a youetubeot bárhol bármilyen platformon.

2021. jan. 5. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:

#11 tévedés.

Az ilyen "vanced" névvel ellátott mobilos alkalmazások nem reklámblokkolók.

Ezek sima mezei youtube alkalmazás klónok 3. féltől, saját beépített "kémkedéssel".

Az embereknek fogalmuk sincsen, hogy mennyi információt gyűjtenek ezek az alkalmazások az internetes szokásaikról.

Csak példaképp említem meg, hogy egyik ismerősöm is használ(ta) yt vanced-t.

Egyszer mikor átjött hozzám és rácsatlakozott a wifimre (előtte még soha nem használta a wifim), azonnal olyan videókat dobott fel a kezdőlapja amiket én szoktam nézni. Csodálkoztunk is egy jót.

Felmerül a kérdés, hogy egy "független" alkalmazás honnan a fenéből tudja, hogy milyen yt videókat néztek az adott előfizetéshez tartozó IP címen?

Mivel a google tulajdona a youtube, és a play áruház is, senki ne gondolja azt, hogy a két szép szeméért kap (vagyis letöltheti a play áruházból) majd egy olyan app-ot ami nem kér cserébe semmit.

Mindennek ára van, csak az nem mindegy hogy tudod vagy sem, hogy hogyan fizetsz érte.

2021. jan. 6. 00:16
 14/16 anonim ***** válasza:

13: a kérdés, hogy van-e reklám, és youtube vanced programmal nincs.

Nyilván adatokat gyűjt a program. Ahogyan az összes többi is. A youtube révén az amerikaiak gyűjtenek, a vanced révén meg a kínaiak. Nekem mindegy.

2021. jan. 6. 09:43
 15/16 anonim ***** válasza:
androidon ajánlom a newpipe-ot a reklámmentes youtube-ért - és még a háttérben is fut
2021. jan. 6. 14:06
 16/16 anonim válasza:
Nézd a Discovery Sciencet meg az Animal Planetet. Azokon nincs reklám. A Youtube meg sajnos reklámokból él, amíg nem fizetsz elő rá, ez így is lesz, lassan mindenkit már csak a pénz érdekel.
2021. jan. 16. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!