Különben miért kell figyelgetni, ha lejár? Bár, ha feledékeny valaki, akkor lehet érdemes emlékeztetőt beállítani, hogy ki kell szedni a mosott ruhát.
2021. jan. 5. 11:44
2/15 anonim válasza:
NEM, miért kellene bezárni (habár szerintem a becsukni az, amire gondolsz).
A mosás meg majd végetér valamikor, kb tudom, egy-egy program mennyi idö lehet, szóval nem is figyelgetem.
2021. jan. 5. 11:45
3/15 A kérdező kommentje:
Én szeretem frissen kiszedni a ruhát. Meg túllenni a teregetésen.
2021. jan. 5. 11:46
4/15 anonim válasza:
Becsukom, mert van hangja, amikor megy, pláne, ha centrifugál. De kiírja mindig, hogy hány perc van hátra, és zenél, amikor lejár a mosás, azt meg szoktam hallani (panelben lakunk). Ettől függetlenül nem teregetek ki azonnal sokszor :D Ha el is felejtem, mikor megyek a fürdőbe, észreveszem, hogy be van csukva az ajtaja és tele van.
2021. jan. 5. 11:53
5/15 anonim válasza:
A mosókonyhában van a mosógép, nem a fürdőszobában, az ajtaja mindig csukva van. Figyelni nem kell, mert mosó-szárító kombi, csak odamegyek amikor eszembe jut és kiveszem a száraz ruhákat.
2021. jan. 5. 11:53
6/15 anonim válasza:
A hangos működés miatt be szoktuk csukni az ajtót. De amúgy állandóan nyitva tartjuk, szóval valakinek úgyis feltűnik, hogy miért van ez az ajtó csukva, és amikor megy be pössenteni vagy kezet mosni, akkor ránéz, hogy lejárt-e már, vagy hány perc van hátra.
2021. jan. 5. 12:14
7/15 anonim válasza:
A mi gépünk sípolással és villogással jelzi, ha lejárt a program. Egyébként csendesen megy, de nyitva hagyjuk az ajtót.
2021. jan. 5. 12:18
8/15 anonim válasza:
Nálunk is csilingel, amikor vége a programnak.
De nem is kell bezárni az ajtót, mert olyan halkan megy, hogy észre sem veszem....
2021. jan. 5. 12:24
9/15 anonim válasza:
Nálunk mindig nyitva a fürdőajtó, mert ott van a macskavécé.
A mosógépem meg nem 50 éves Energomat, teljesen hangtalan.
A szárítógép is.
2021. jan. 5. 12:28
10/15 anonim válasza:
Nekunk egyszeru mosogep van es nincs ajto a mosokonyhanal. Nem jelez hanggal csak kattan egyet a zar. Bar jobb lenne a hangjelzes mert sokszor nem veszem eszre hogy lejart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!