Van olyan hulladékgyűjtő hely ahova magánszemély viheti a szemetét?
Figyelt kérdés
Konténerre nem fizetnék be, apránkét kidobhatnám de öreg nyanyóka betegesen kiszedi így ez nem opció.
Örök hála fiúk!
2021. jan. 2. 16:36
1/23 A kérdező kommentje:
Egy kétségbeesett nő.
2021. jan. 2. 16:37
2/23 anonim válasza:
Milyen szemetet annak is van jó pár fajtája? Hulladék udvarokra lehet vinni .
3/23 anonim válasza:
Hulladékudvar a nevük, ált. lakcímkártya és regisztráció kell, van amiért fizetni is.
4/23 A kérdező kommentje:
Nem veszélyes hulladék. Mondjuk gondoltam hogy ezekért fizetni kell. Úgy már nem biztos hogy érdekel.
De köszönöm szépen! :)
2021. jan. 2. 17:09
5/23 anonim válasza:
Nincs ingyen leves!
Te fizetnél más helyett bármit is?
Ami neked nem kerülne pénzbe, azt mások fizetik ki.
6/23 A kérdező kommentje:
Én speciel abban reménykedtem hogy az ember maga szépen elviszi a megadott helyre ezzel csökkentve a kukások/természetvédők stb dolgát. Szerintem klassz lenne ha nem az erdőkbe dobálnák szemetet és a többi. Én ezért cserébe tuti biztosítanék ingyen helyet. Gondolom nem csak én gondolkodok így ezért mondom megkérdem hátha.
Világos?
2021. jan. 2. 17:16
7/23 anonim válasza:
Attól hogy elviszed, még pénzbe kerül a szemét további kezel3se...
9/23 anonim válasza:
Milyen mennyiségről van szó? Rendszeresen vagy csak alkakmanként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!