Budapesten a budai oldalon hol találok olcsó, bebízható, jó cipészt?
Figyelt kérdés
talpragasztás, esetleg egy egész talpcsere kéne a cipőimnek. ezt megtudják csinálni olcsón?2010. aug. 12. 17:11
1/2 anonim válasza:
Plázákban van ez a Mister Minit nevű cég, azok viszonylag olcsók. A magán cipész orcátlan drága, nekem egy cipőmet csak sarkaltatni akartam, de a fickó rá akart beszélni a talpbetétcserére, bőrpuhításra, fesésre, meg még mit tudom én mire. Megkérdeztem azért, hogy mibe fog ez kerülni, azt mondta a pasi, hogy CSAK kb. 4000 forint lesz! Mondtam neki, hogy ennyiért már veszek egy új cipőt! Úgyhogy csak óvatosan a maszekokkal!
2/2 A kérdező kommentje:
az nem semmi, és gondolom 1 pár cipődet csinálta volna meg így... hát ez tényleg nagyon drága. köszi a választ, megnézem amit említettél cipészt :)
2010. aug. 12. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!