Meggyújtja a gyertyát/ felkapcsolja a kínais égőt majd elmegy aludni vagy dolgozni és csodálkozik ha véletlen leég a ház?
Figyelt kérdés
Aztán persze megy Facebookon a "leégett a házam nincs hol laknom és hopp itt a számlaszámom" poszt.
Miért csodálkozol ha leég miközben ilyen felelőtlen vagy?:D
Csak én tartom röhejesnek az ilyet?
Most így karácsonykor mindig ez van a híradóban is (pedig nem sokszor nézem) hogy meggyújtotta a gyertyát és elment aludni.
Vagy az a sz@r égő hibásodott meg és leégett a ház.
Felesleges dolgok miatt oda a tető a fejed fölött, teljesen megéri ötven különböző szirsz@r égővel feldíszíteni a házat, nem?
2020. dec. 15. 15:57
1/8 anonim válasza:
Az meg van, hogy egész évben égnek le házak és nem csak karácsonykor?!
2/8 A kérdező kommentje:
Egyes: Öhm, igen csakhogy ilyenkor a leggyakoribb, nem? De.
2020. dec. 15. 16:27
3/8 anonim válasza:
Nem!
A leggyakoribb ok ma is az ágyban dohányzás.
4/8 A kérdező kommentje:
Kettes: Na igen azt kihagytam. Miért kell ilyen lusta baromnak lenni és az ágyban dohányozni?
Ezt sem értem:D
2020. dec. 15. 16:34
5/8 anonim válasza:
Igen, csak te vagy ilyen szararc.
6/8 mindentudó99 válasza:
Mindenki ott dohányzik ahol akar. Legfeljebb leég a háza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!