Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Enyhe CO mérgezés létezik?

Enyhe CO mérgezés létezik?

Figyelt kérdés
Vagy csak halálos lehet? Színtelen, szagtalan ez ok. De vettem egy házat, ahol megdöbbenésemre a fürdőnek (ahol elhelyezkedik egy kéményes régi vízmelegítő) az ablaka is be volt szigetelve gumival, amikor bent voltam a fürdőben, ilyen influenza szerű tünetek jöttek elő állandóan, fejfájással, levertséggel, láz nélkül. Aztán kiszedtem a szigetelést az ablakból, azóta minden ilyesmi megszűnt, a vízmelegítő is jobban üzemel, igaz az ablakon jön be a hideg, de az mellékes, egy helyiség nem oszt, nem szoroz. Enyhe CO mérgezés lehetett, ez a szervezettől is függ? Van olyan, aki nem érezte volna meg?
2020. dec. 14. 01:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2020. dec. 14. 02:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik!
2020. dec. 14. 02:27
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Könnyen lehet, hogy beképzelted az egészet, és az agyad produkálta ezeket a tüneteket.

Jobban járnál egy CO riasztóval.

2020. dec. 14. 03:09
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Lehetett kevés oxigéntől is.
2020. dec. 14. 04:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizony lehetett, a fejfájás elég jellemző tünet.
2020. dec. 14. 07:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel egy mérőt?
2020. dec. 15. 05:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!