Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mitől ráz (csíp) a víz?

Mitől ráz (csíp) a víz?

Figyelt kérdés
10 emeletes panelban lakom és az a problémám hogy az utóbbi pár napban arra lettem figyelmes hogy kézmosásnál néha néha olyan a víz mint ha megrázna. Nem fáj meg semmi csak kellemetlen. Amúgy nem mindig ilyen változó. A melegvizet nem bojlerről kapom hanem központi vagy hogy nevezzem tudjátok. Voltak kint valamilyen vizes emberek cserélni valami gép szerűt a pincében azt nem tudom mit mert a liftre vártam. Na azóta ráz vagy mi. (Ha esetleg rossz a megfogalmazásom elnézést kérek).

2020. dec. 7. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csináltasd meg villanyszerelővel, akkor is ha egy vagyonba kerül. EPH-val nem szabad spórolni, mert bármikor történhet halálos áramütés.
2020. dec. 8. 10:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor az összes lakónak én csináljam meg? Nem amúgy írtam hogy mindenkinél ilyen már jelezve let most várjuk a csodát remélem jó lesz
2020. dec. 8. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Lassan 2 éves a kérdés, de én most találtam rá, úgyhogy megkérdezem: hívtál szerelőt, megoldódott?
2022. dec. 2. 16:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Hali! Megoldódott végül. Ha jól emlékszem az volt a gond hogy zárlatos volt az egész berendezés ami az adott lépcsőházat látta el melegvízzel. Szóval ki is cserélték. Igaz azóta már teljesen más helyen élek szóval ja. Nem tudom azóta hogy volt e valami hiba :D
2022. dec. 2. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Mint az #5-ben írtam.
2022. dec. 5. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!