Van valami "kandalló" ellenőrzés amit igényelni lehet? Tiszta füst minden, ez a barom meg azért is begyújtja!
Az a szar szét füstöli az egész házat, nem is értem mi a fsznak gyújtja be, van központi fűtés és tökéletesen működik, de azért is begyújt az a marha, mi meg fuldoklunk! A 2 éves kicsiért aggódom én csak, nem ezért az alkoholista patkányért!
Van valami ellenőrzés esetleg amit lehet igényelni, hogy megmondják ennek a marhának hogy életveszélyes és megtiltsák a használatát?
Katasztrófavédelem az illetékes kéményügyben
De
1 szóljatok neki ill a közös képviselőnek
2 ha nem érti, akkor hívd ki a tűzoltókat (lehetőleg ne a vészhelyzeti vonalon)
#1 nem, a kutyánkról, hiszen ő veszélyezteti a 2 éves kislányt meg engem és a párom!
#2 kertvárosi ház, szóval sajnos nincs ilyenre lehetőség. Elmondtam már ennek a parasztnak hogy úgy füstöl, hogy bárki lazán bele tudna fulladni 10 perc alatt. Ja, ő persze észre se veszi mert 5 percenként 10 szál cigit elszív még álmában is, de egy kisgyerek máshogy bírja mint az ő lélek fekete tüdeje...
A katasztrófavédelemnek jelezni fogok, köszönöm szépen!
Tudom, hogy nem ez volt a kerdes de...miert is vagy meg vele, ha ennyire semmirekello ember szerinted?
Gondolj a gyerekre, neki se jo, ha ilyen stresszben no fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!