Lakásban cipö helyett????
A családban több helyen hidegpadló van a lakásokban, ha nincs rajtam cipö, akkor fázom, utcai cipövel meg nem akarok bemenni.
Ugyan van, ahol akarnak adni papucsot, de kaptam már el így gombafertözést többször is, a mindenki lábbelije szerintem nagyon gusztustalan dolog.
Ezért keresnék valami olyan megoldást, amit magammal tudok vinni és nem foglal igazán helyet - nem házicipö -, nem vékony vagy csúszós - ezért a plusz zokni is kiesik -, de nem igazán van ötletem, hogy mi lehetne megfelelö, ami kis helyen elfér, meleg, és nem csúszik, illetve otthon ki lehet mosni egy-egy látogatás után.
Mindenkinek köszönm, ha segít ötletekkel.
Van ilyen nagyon vastag zokni.
Vagy vékony mamusz.
Nem az a béna, hanem jófej mamuszokat lehet kapni, a pepcoba.
Nem kell mindig mosni a mamuszt, mert van sanytol spray, amivel befujod.
Nálunk cserépkályhák vannak...a fűtési időn kívül "gépezek",bizony fáz ik(ott)a lábam.
Menj be a Pepcoba, van 350 től 1200 ig többfajta,én ott vettem.(a vékonyabb a belső zsebben is elfér.)
Ez nagyon tetszik, mint ötlet.
Olyan emberhez meg nem mennék, aki a "semmiféle cipöjöz" ragaszkodik, nekem nem éri meg egy felfázás!
Na, ILYEN ismerettség az, amire semmi szükség.
HA valaki vendéget hív, akkor azt is vállalja, hogy a vendég létezik és esetleg valamhez hozzáér.
De gondolom, te sem mentél hozzá többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!