Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakásban cipö helyett????

Lakásban cipö helyett????

Figyelt kérdés

A családban több helyen hidegpadló van a lakásokban, ha nincs rajtam cipö, akkor fázom, utcai cipövel meg nem akarok bemenni.

Ugyan van, ahol akarnak adni papucsot, de kaptam már el így gombafertözést többször is, a mindenki lábbelije szerintem nagyon gusztustalan dolog.

Ezért keresnék valami olyan megoldást, amit magammal tudok vinni és nem foglal igazán helyet - nem házicipö -, nem vékony vagy csúszós - ezért a plusz zokni is kiesik -, de nem igazán van ötletem, hogy mi lehetne megfelelö, ami kis helyen elfér, meleg, és nem csúszik, illetve otthon ki lehet mosni egy-egy látogatás után.

Mindenkinek köszönm, ha segít ötletekkel.

#meleg #lakás #cipö helyett
2020. nov. 28. 10:58
 1/10 anonim válasza:
100%
Hát gáz vagy nem gáz én már csináltam azt is hogy az itthoni mamuszomat magammal vittem és kesz megmondtam hogy mindig fázik a labam nálatok és elhoztam xd
2020. nov. 28. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen nagyon vastag zokni.

Vagy vékony mamusz.

Nem az a béna, hanem jófej mamuszokat lehet kapni, a pepcoba.

Nem kell mindig mosni a mamuszt, mert van sanytol spray, amivel befujod.

2020. nov. 28. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézegesd a netet kulcsszavakkal, biztos lesz jó kép. Mamusz, házicipő, vendégpapucs, meleg papucs stb. És képet keress.
2020. nov. 28. 12:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!
2020. nov. 28. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Nálunk cserépkályhák vannak...a fűtési időn kívül "gépezek",bizony fáz ik(ott)a lábam.

Menj be a Pepcoba, van 350 től 1200 ig többfajta,én ott vettem.(a vékonyabb a belső zsebben is elfér.)

2020. nov. 28. 20:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. nov. 28. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez nálam is probléma, én egy balerinát szoktam betenni a táskámba, sokkal kisebb helyen elfér, mint egy mamusz, könnyű belőle kibújni, ha találsz olyat, ami gumi talpú, nem is fog csúszni. De volt olyan ismerős, aki azt mondta, hogy hozzá márpedig semmilyen cipővel se lehet bemenni, akkor se, ha váltó :(
2020. dec. 10. 13:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Ez nagyon tetszik, mint ötlet.

Olyan emberhez meg nem mennék, aki a "semmiféle cipöjöz" ragaszkodik, nekem nem éri meg egy felfázás!

2020. dec. 10. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:
8-dik vagyok, aki nem engedett be magához még a váltó balerinában sem, a világos járólapját féltette, hogy majd a cipőm fekete talpa csíkot húz rajta... hát erre nem tudtam neki mit mondani, ide már nem volt elég az se, hogy volt nálam nedves törlőkendő, amivel áttöröltem a szeme láttára a talpát.
2020. dec. 14. 19:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Na, ILYEN ismerettség az, amire semmi szükség.

HA valaki vendéget hív, akkor azt is vállalja, hogy a vendég létezik és esetleg valamhez hozzáér.

De gondolom, te sem mentél hozzá többet!

2020. dec. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!