Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fürdőkád és csempe fölötti...

Fürdőkád és csempe fölötti sötét folt a falon mi lehet?

Figyelt kérdés
Zuhanyozni szoktam, alacsonyan véget érnek a laza csempék, a tapéta ott, és több helyen is lejött már ("nemszeretem" lakás, teljesen fel kéne újítani, majd eladom), ott van sötét folt. Penészirtó meg sem kottyant neki, ezért kérdezem. Évek óta ott van, és jól érzem magam...
2020. nov. 25. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Azt nem tudom mi lehet, de szerintem egy időre állj le a tudatmódosító szerekkel.
2020. nov. 25. 19:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért is gondolod, hogy élek ilyenekkel?
2020. nov. 25. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Vizesedik a fal. Mi más lenne szerinted te észlény? Sok sikert az eladáshoz, én nem venném meg és akinek esze van, szintén így döntene.
2020. nov. 26. 00:26
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 Nem én pontoztalak le, tényleg erről lehet szó. Mondjuk szerencsére annyira nem sötét, így újra megnézve, mindenesetre egyelőre átraktam a zuhanyfüggönyt a fal felőli oldalra, talán kiszárad valamikor, feltételezve hogy nem alulról szivárog valami, csak ráesett a víz a falra. Remélem nem szivárgott (túl sok) a csempe mögé, mert elég lazák.
2020. nov. 26. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

Ha sötét a folt, az lehet akár "fekete penész" is.

Mert nem csak kék létezik.

2020. nov. 26. 11:47
 6/10 A kérdező kommentje:
"Penészirtó meg sem kottyant neki" és "annyira nem sötét, így újra megnézve"
2020. nov. 26. 12:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Gyanús, hogy penész. Akkor is, ha nem hozta le a szer. Lehet, hogy a vakolaton belül penészedik, szóval onnan nem hozza ki a penészirtó.

Ha csinálnál egy képet, sokkal jobb tippeket tudnánk adni.

2020. nov. 27. 01:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Tessék:

[link]

2020. nov. 27. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy kicsit vizesedik a fal, de szerintem semmi komoly.

Lekaparnám a teljes falat, hagynám kiszellőzni, aztán glett és festés, és gyönyörű lesz.

2020. nov. 27. 17:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. nov. 29. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!