Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Körfolyosóra nyíló (1. emeleti...

Körfolyosóra nyíló (1. emeleti) ablakra szerintetek kell rácsot tenni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ááááááááááá, minek? >:)
2020. nov. 23. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
A környékről és a szomszédoktól függ.
2020. nov. 23. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Riasztó, biztosítás. Ez egy másik megoldás a rács mellett. Én biztos, hogy nem raknék. Vásárolt hétvégiházon is volt, nyílászáró cseréi után nem tettem vissza. Nem akarok rács mögül kinézni, nem börtön.
2020. nov. 24. 06:47
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Nekünk van a nyaralóhoz, lakáshoz is rács, de nem kívülről fixen, hanem belülről eltolható, ha hosszabb ideig nem vagyunk ott/otthon.

Én a fixen rögzített, külső rácsoknak nem vagyok a híve, mert elzár egy menekülési lehetőséget, ha bent valami történik, pl. tűz.

A másik meg, hogy adott esetben ahogy felszerelték, úgy le is lehet szerelni, bár ez egy körfolyosós háznál kétséges, viszont egy nyaralónál lehet esélyes.

Ilyen (18-as képtől kezdődnek a belső rácsok)

[link]

2020. nov. 24. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!