Mitől érzitek otthonosnak a lakásotokat?
2 éve költöztünk be a kertes házunkba, és annyira elvitte a megtakarításainkat, hogy ugyanolyan állapotban van.
Most spóroltunk össze megint egy kis pénzt, amiből alakítgatnánk, csinosítgatnánk.
Szeretnék egy olyan házban élni, amibe jó haza érkezni. Stílusa nem igazán van még, a nappaliban modernebb bútorok vannak. A hálóban egy franciaágy és egy gardróbszekrény.
Mivel lehetne feldobni bent, illetve kint? Nem baj, ha dolgozni kell vele, jól jönne pár ötlet.
Függöny. Szerintem az nagyon sokat dob a helyiségeken. Mi is pár hónapja költöztünk, és csak most jutottunk el odáig, hogy függönyt is vegyünk, mert eddig mindig másra kellett a pénz. Sokkal otthonosabb így, teljesen más a hangulata a szobáknak, mint amilyen függöny nélkül volt. De ezenkívül a képek is sokat dobhatnak rajta, esetleg szőnyeg, néhány szobanövény. A kertbe pedig szerintem ha vannak lámpák, az is sokat dob rajta. Pláne az ilyen típusú lámpák: [link]
Persze kinek milyen a stílusa, de nekünk pl. a kertben van ilyen stílusú három ágú kerti lámpa, az is gyönyörű. Szóval összegezvén, világítás. Utálom, mikor a kert koromsötét, nincs semmilyen lámpa kint.
Ha füvesítve van a kert, és esetleg van hátul egy fészer vagy bármi, akkor az oda vezető utat ki lehetne rakni valamiféle térkövekkel: [link]
Nem konkrétan ilyenre gondoltam, mint a képen, de ez a legjobb, amit találtam.
Akkor szerintem a tükrök is sokat dobnak a helyiségeken, vagy lehet csak én vagyok így vele, de szerintem egy állótükör nagyon jól mutat, illetve ha van komód, vagy esetleg ilyesmitek, az fölé is raknék egy tükröt.
4 es ugyanilyen lámpánk van kit :) 1 helyen.
Nekünk sajnos még koromsötét. Amit a 4 es írt egy 3 lámpás kandeláber igazán szépet mutat, nagyon feldobhajta a telket.
Kérdező: Erre nagyon nehéz válaszolni ,mert függ attól ,hogy mit szerettek.
Nekünk bent: véleményem szerint teljesen készen van, én úgy voltam vele ,hogy ami a páromnak tetszik az nekem is, őt töltik a fizikai dolgok, nekem elég ha ő mellettem van.(én mellette vagyok otthon). Karácsonyra tavaly például csináltunk havat meg ilyeneket vatelinből az ajtók tetejére
Kint: ő szeret ültetgetni ,kisebb fákat ,bokrokat ,virágokat és szórtunk le fehér kavicsos részeket is. Felraktam ,néhány napelemes mozgásérzékelős reflektort.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!