Milyen érintésmentes szappanadagolót vegyek?
És hogyan tudod a tubust újratölten?
Mert ezzel szemeztem én csak az tartott vissza, hogy nem vagyok hajlndó folyamatosan a drága utántöltőt vásárolni hozzá.
De ha elárulod a titkot, akkor ez tökéletes megoldás lenne számomra. :)
Egyszer így, és utána könnyebben szétvehető [link]
Vagy töltöd fecskendővel.
Nekem is dettol van már vagy 5-6 éve és én is sima folyékony szappannal töltöm.
Én simán lepattintom a tubus fedelét, feltöltöm és visszanyomom rá. Szépen visszapattan. Nem bonyolult tölteni.
Előtte volt valami más márkátlan típusom. De az pár hónap után tönkrement. Véletlenszerűen nyomkodta ki a szappant, úgy hogy senki nincs a közelében.
A videót most néztem meg. Én is kb így szoktam. De nem csavarhúzóval feszegetem, hanem törölközővel megfogom és jó erősen húzom. Kipattan magától. A késsel nem tudom mit vág le róla, én azt nem csináltam.
Igen, én is így jártam egy márka nélkülivel, hogy még nincs 3 hónapos és úgy minden harmadik próbálkozásra ha hajlandó egy kis szappant adni. Arról, hogy felhabosítsa, már nem is álmodom. Merthogy ez eredetileg habszappan-adagoló lenne, de habszappant gyakorlatilag nem lehet kapni, csak webshopban, jó drágán. Úgyhogy ezzel minden tekintetben jól bevásároltam.
De holnap megveszem ezt a Dettolt, aztán majd ha kifogy meglátom, hogy tudom szétzedni, de valahogy csak kell, hogy sikerüjön! :)
Mégegyszer köszönöm mindkettötöknek a jó ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!