Mi az ami mindig kell a hűtőbe?
Most vettünk végre egy hűtő-fagyasztó kombit(nem túl nagy de nem is kicsi,alulfagyasztós,3 fiók a fagyiban,tehát nem lehet annyira nagyon sok mindent rakni bele).
nagyon örülök,mert fél éve(albiváltás óta) nem volt hűti,és nem tudtam rendesen főzni. :(
és most jöttünk haza,feltöltöttem a hűtőt a tescoban.
tojás,csirkecomb alsó+felső,darálthús,sertéscomb,teföl,joghurt,paprika, hagyma,szalámik,májas,vaj,sajt,jégkrém.
mit hagytam ki? mit érdemes venni még?
továbbá mi az amiből a szekrényben mindig kell lenni? pl tészta,liszt,konzervek,ilyesmik
ó köszi :) tényleg,vettem még egy doboz tejet is,de mi azt ritkán iszunk :)
mi nagyon húsevők vagyunk,egyikünk se szereti a zöldségeket,kivéve a rakottkrumplit meg a krumplifőzeléket meg a krumplis dolgokat :)
nekem eddig a szekrényben ezek voltak: tészta(kb 5-6kiló!),liszt(1-2),gríz,kristálycukor,paradicsompüré-konzerv,májaskonzerv,néha darálthúskonzerv,halkonzerv,zacskósleves,fűszerekből sose volt sok,ilyen hogy majoranna oregano bors paprika chili kömény,kb ennyi( azt 2 hét múlva vásárolok majd sokat,a metróban,bejövősek az aros termékek :),akkor rizs,fokhagyma,krumpli,hagyma,néha paprika,lekvár,élesztőpor,sütőpor,vanicukor.
meg mindig volt egy nagy halom cukorka,ha metroban jártam rokonlátogatásnál,mindig ott vettem :)
A kisütős fasírtot én is szeretem, mikor nincs kedvem azon agyalni, mit főzzek, olyankor gyors rizs, kisütős fasírt, meg meggybefőtt, vagy valami savanyűság. Az aros termékek is jók, én is szoktam venni.
Én írtam az előzőeket is! :)
nagyon jó kedvem van, jópofáskodásból most beírnám, hogy a hűtőbe fény kell :)
Amúgy, én azt szeretném inkább megkérdezni, hogy mennyiért vettétek a hűtőt?:D nekünk sajnos kicsi a hűtőnk, szeretnénk nagyobbat. :) kb ilyesmit szeretnénk kedvesemmel :)
Amúgy, a mi hűtőnkben mindig van még joghurt, a kis családunkban mindenki szereti :) emellett még müzli illetve zabpehely, általában azt szokták reggelire enni a gyermekeim. :)
kerestem neked,mi itt vettük : [link]
konkrétan ez a bolt,de a nagyon olcsók már kifogytak,40-45 körül még van
PKM hűtő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!