Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az elöre fizetös villanyorán...

Az elöre fizetös villanyorán lehet követni, hogy a feltöltött összegböl mennyit használtunk el? Csak csekken fizethetö, vagy banki átutalással is lehet fizetni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Digitális órát kapsz, aminek kijelzője van, és nyomógombjai. Csak csekken lehet fizetni, és az irodába visszaviszed a befizetett csekket, és az óra azonosító számával ellátott műanyag kártyát, majd a kollegina telefonon kér neked egy 20 számból álló egyszeri kódot a befizetett összegre. Ezt otthon benyomkodod az órába, aztán enter gomb, vagy ilyesmi. (Típustól függően.) Akkor annyival több KW energiát mutat majd, amennyit fizettél rá. Ahogy fogy, úgy csökken az összeg a kijelzőn. Ebben a hónapban tettem rá 10 000 ft-ot, volt rajta 6.6 KW, lett 222.6, tehát kb 216 KW=10 000 FT. Én nem szoktam visszamenni a villanyosokhoz a csekkel, hanem lefénymásoltatom a befizetett csekket, és az azonosító kártyát, és odaírom a telefonszámomat. Ezt faxoltatom a megadott számra. Ők hívnak max másnap, és lediktálják a számsort. Ez fénymásolás+fax ára, az irodai visszavitel ingyenes. Legalábbis az EON-nál így működik Dunaújvárosban. (Az elmaradást pontosan kell fizetni!!)
2010. aug. 20. 01:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Makorol Szegedre kellene beutazgatnom a csekkért,de ez a fax-os verzio kényelmesebb és olcsobb is.
2010. aug. 24. 06:29
 3/3 anonim ***** válasza:

EON területen EON komfort kártyával is tölthető. Ezt sok helyen újságosnál, helyi boltban (ahol van kártya elfogadás) is simán meg tudod tenni. Ott befizeted az összeget, odaadod a komfort kártyát, lehúzzák, és a kinyomtatott igazoláson már rajta is lesz a kódod.

Ez a leggyorsabb.

2012. jan. 6. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!