Mi ez a kegyetlen zúgás Budapesten?
Figyelt kérdés
Aquinqumban, 20:40 környékén csillapodott, most felébredek és ezt hallom megint. Szétrobban a fejem tőle. nem egy freki, olyan mintha egyszerre több felharmónikus lenne, változó magassággal, nam pulzáló, nem periodikus. füldugó és fehérzaj nem segít. Mi a forrása?2020. nov. 14. 01:59
1/10 anonim válasza:
Nyugat-Magyarországon pár éve egy családtagom hallott rendszeresen egy megmagyarázhatatlan mély zajt,több hangot egyszerre,én semmit.Kül-és beltérben, zavarta az elalvásban.
Anno utánanéztem neten, és létezik "A Zúgás",magyar fórumokon is sokan panaszkodnak rá. Sokan éppen a lakóhelyükön hallják, máshol nem,fülorvoshoz mennek,de nem fülzúgás...
2/10 anonim válasza:
És még annyit,hogy mióta elköltöztünk párszáz kilométerrel arrébb, a családtagom nem hallja a zúgást,megszűnt a probléma.
4/10 anonim válasza:
Ez helyi probléma lehet, nem lehet általánosítani hogy egész Budapesten zúgás van.
5/10 anonim válasza:
A hallás korfüggő. A nagyon magas frekvenciákat a fiatalok,a nagyon mélyeket az idősebbek hallják jobban.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom ugyan erre gondolsz-e. Nálunk Pécsen pár éve hallok kint ilyen mély búgást 4-5 másodpercig, majd hirtelen szünet, aztán újra. Főleg esténként hallható. Nem jöttem még rá, hogy mi a forrása, de szerencsére a házban nem hallani.
8/10 anonim válasza:
Köszi a linket. Én nem pont ilyen hangot hallok mint a linken a videóban. A mélysége ilyen, távoli mély búgás, de nem ilyen pulzáló, hanem folytonos hang, pár másodperces szaggatásokkal.
6-os voltam, de kíváncsi vagyok, hogy a kérdező ilyet hall-e.
9/10 anonim válasza:
Nincs mit. Igazság szerint sokminden lehet a zajforrás,pláne városban,csak nekem ezt a tapasztalatunkat juttatta eszembe, nagyon érdekes jelenség. (Mi egy erdő mellett laktunk,totál csendes faluban egyébként.)
10/10 A kérdező kommentje:
Néztem ezt a "the hum" cuccot korábban, de tökre bullshitnek tűnik. Szentendrén pl rohadtul nem hallottam. 3,6,7,10 kerületekben hallottam eddig amikor "csend" van. folyamatosan hallom, nincs szünet, nics megállás, csak van amikor nagyon erős, de többnyire csak szimplán idegesítő.
2020. nov. 14. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!