Első sorban háziasszonyokhoz szeretnék fordulni a kérdésemmel,tegnap óta nagyon lassan folyik le a víz a mosogatóban,szeretném megpumpálni de nem tudom a helyes technikát,valaki segítene nekem videóval?
Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 16:38
11/21 anonim válasza:
8: bakker, nem bírod beírni a youtube keresőjébe, hogy lefolyó tisztítás???? Tessék!
12/21 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz a pumpához...
Igaz, ez fürdő kád, de az elv ugyanaz:
13/21 anonim válasza:
Szerintem arra várt, hátha egy csöcsös maca bugyi nélkül fog pumpálni, és ezt meg videóra is veszi neki :D
14/21 anonim válasza:
Mosogatót felesleges pumpálgatni. Alul a szifon alá teszel egy vödröt, letekered az alját, kiengeded a trutyit, visszacsavarod, és máris szépen lemegy a víz. Ennél egy fokkal lassabb, de szintén biztos megoldás, ha egy üveg Tiret-et éjszakára a lefolyóba öntesz, reggel forró vízzel leöblíted.
16/21 anonim válasza:
Szórj a lefolyó a szódabikarbónát és önts rá szénsavas vizet
17/21 Ignis Subdialis válasza:
A lefolyótisztító granulátum a vízszerelők rémálma. Műanyag csöveket szétolvaszt, mérgező gázokat termel (bár ez a felhasználó baja). Ezért találták fel a lefolyótisztító gélt, amiből 5-600 Ft egy literes flakon, van minden boltban (nem csak Tiret), van ALDI-s, dm-es stb.
18/21 anonim válasza:
Nekünk a szakember szidta a géleket, hogy azok tömítik el igazán a rendszert!
19/21 Ignis Subdialis válasza:
Érdekes, mert a granulátum képes egyenesen belekövülni a csőbe, akár még mielőtt elérné a dugulás helyét. A folyadéknál ez azért nehéz.
20/21 anonim válasza:
Hülyeség. A forróvízben azonnal oldódik, erős habzással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!