Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel díszíted, dekorálod a...

Mivel díszíted, dekorálod a szobád?

Figyelt kérdés
Pl:falat,szekrényt..stb..
2010. aug. 10. 02:09
 1/5 anonim válasza:

Előszöris nem mind1 melyik kort kérdezed :)

kis tiniket mer azok szivecskékkel

nagy tiniket pl engem

20on éveseket

vagy 30-40

esetleg 50 és szobát akarsz berendezni

de mivel a kérdés úgy szólt te mivel én válaszolok..

18 éves lány vagyok és a barátommal közös képekkel, és a rajzaival, anno régebben versekkel a képekhez ilyenek.. tudom h gyerekes koromhoz képest, de feldobja a szobát és szépen meg van csinálva :)

2010. aug. 10. 06:09
 2/5 anonim ***** válasza:
én fali képekkel, illetve van egy parafa táblám,amin a fel vannak tűzve a fotók.De nekem alapból színes tapétám van és így az már dob rajta.de lehet kisebb polcokkal,ha nagy falad van(nekem csak az ágynál látszik a afal oda meg nem fér sok minden, csak 1-2 kép.
2010. aug. 10. 07:24
 3/5 anonim ***** válasza:

a falat saját képekkel,rajzokkal.Amikhez kötődöm...nem az h. elmegyek a boltba és veszek egy firka festményt...:)

attól is függ,hogy milyen színű a szoba...az enyém zöld...így oda a narancssárga,citromsárga,zöldes cuccok illenek....színesek..de a barnás szobába inkább régies cuccok...képek stb

2010. aug. 10. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem világos sárga színű a szobám. a szekrényemen(beépített,fehér színű) állatokkal kapcsolatos érdekes cikkek vannak. amúgy van még két polcom, amin virágok, mécsesek/gyertyák, vázák, szárított rózsa. ékszeresdobozaim....stb vannak. a falamon van 1 kép, meg egy boldog névnapos képeslap, illetve egy "ez az én szobám, és szabályai még rád is vonatkoznak" című kis tábla. meg van az ágyamnál egy fehér színű falvédő. kb ennyi:D

19 éves vagyok és lány :P

2010. aug. 10. 17:13
 5/5 anonim válasza:
A szekrényemen meg a tetőtér falának egy részén a plafonig vannak képek mindenféle divatújságbokból meg IMekből ilyen montázszszerűen. Nagyon jól néz ki, és amúgy piros tapéta fehér bordűrszegéllyel. Még az íróasztalom fölötti parafatáblára is vannak tűzve ilyenek. Amúgy meg szeretnék rólam és a barátaimról készült képeket valahova kitenni.
2011. okt. 2. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!