Mivel díszíted, dekorálod a szobád?
Előszöris nem mind1 melyik kort kérdezed :)
kis tiniket mer azok szivecskékkel
nagy tiniket pl engem
20on éveseket
vagy 30-40
esetleg 50 és szobát akarsz berendezni
de mivel a kérdés úgy szólt te mivel én válaszolok..
18 éves lány vagyok és a barátommal közös képekkel, és a rajzaival, anno régebben versekkel a képekhez ilyenek.. tudom h gyerekes koromhoz képest, de feldobja a szobát és szépen meg van csinálva :)
a falat saját képekkel,rajzokkal.Amikhez kötődöm...nem az h. elmegyek a boltba és veszek egy firka festményt...:)
attól is függ,hogy milyen színű a szoba...az enyém zöld...így oda a narancssárga,citromsárga,zöldes cuccok illenek....színesek..de a barnás szobába inkább régies cuccok...képek stb
nekem világos sárga színű a szobám. a szekrényemen(beépített,fehér színű) állatokkal kapcsolatos érdekes cikkek vannak. amúgy van még két polcom, amin virágok, mécsesek/gyertyák, vázák, szárított rózsa. ékszeresdobozaim....stb vannak. a falamon van 1 kép, meg egy boldog névnapos képeslap, illetve egy "ez az én szobám, és szabályai még rád is vonatkoznak" című kis tábla. meg van az ágyamnál egy fehér színű falvédő. kb ennyi:D
19 éves vagyok és lány :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!