Megéri egy nyaralót venni, és átalakítani, téliesíteni?
Vagy gondolkodjak inkább egy Pesti lakáson?
Gyüjteni szeretnék. De azt hiszem nem mindegy, hogy 10 milliót kérnek el egy saját lakásért, avagy csak 2-5-öt egy nyaralójért. Ki mit gondol erről?
Azt gondolom, hogy nem összehasonlítható a kérdésben szereplő 3 megoldás.
A 2-5 milliós nyaraló (hol, milyen?) - a 10 milliós lakás (hol, milyen?) és a pesti lakás (hol, milyen?).
Ha most kezdesz el gyűjteni akkor a gyűjtött pénz egy részét én arra fordítanám ("magamra"), hogy fejlődjek, képezzem magam és (jóval) többet tudjak a későbbiek során keresni.
Ebben is van valami. Ez inkább ilyen biznisz szemlélet, de jó :)
A 10 millós lakásra a pestit értettem. Nyílván egy nyíraló állapota nem lakás, csak gondoltam kisebb ráfordítással ideiglenes lakhatásra jó lenne.
"A 10 millós lakásra a pestit értettem"
Ezzel az a gond, hogy pesten nincs 10 millióért lakás (1/1 tul.hányad, per-, tehermentes, birtokbavehető)
Hú, nagyon rosszul mérted te fel a piacot!
Nézelődj még, milyen pénzeket tudnak elkérni egy egy szobás lyukért, azért mert Budapesten van.
Nyaraló alatt a balatoni nyaralót értetted?
Balatoni nyaralót :DD
Dehogyis, az aztán biztosan nincs ennyiért.
Erdőségek mellett, ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!