Mikor működik biztosan jól az autómata légtelenítő?
De honnan veszed hogy nem jól működik?
Hol van a levegő?
csobog a radiatorokban a viz. de az se folyamatosan. felfogni nem tudom hova lesz a levego egy ido utan. pedig ha csobog nyilvan levegos. az meg kulonlegesseg h a lakasba van 4 radiator ami sose csobog es 2 ami neha nagyon picit egy ami nagyon es minden inditasnal. hiaba legtelenitem oket egyesevel nem jon beooluk levego es minden radiator fut vegig. tehat a futessel nincs is baj. de hallom bekapcsolas utan 1-2 percig ahogy csorgedezik a viz a csovekben es aztan meg szunik teljesen. elkepzelesem sincs h hova lesz a levego ilyenkor. zart rendszer. a nyomas nem valtozik meg arra se nagyon ha mukodik a kazan mert 57 fokos az elore meno viz. olyan hangot hallok a csovekbol mintha pisiles lenne pl vagy rosszabb esetben mintha egy kancso vizet csurgatnek a foldre. a radiatorbol meg nagy loccsano hang hallatszik. kb kovetni lehet h merre hajtja a rendszerben a viz ezt a legbuborekot (elmegy boven a legtelenito alatt tobbszor is). amikor indul a kazan/szivattyu kornyeken hallom mindig eloszor. aztan megy az elso radiator fele a furdobe de ott maga a radiator csak ritkan ad hangot. egyertelmuen a csovekbe hallom a csurgadozast. onnan megy tovabb a nappaliba ahol egy nagy radiator van a kor vegen. a nappaliba hallatszik a a csovekbe a csobogas. aztan eleri a radiatort. nagy buggyanas csobbanas hallatszik. visszafordul megy vissza a kazan fele. kb 2-3* megismetlodik es elmulik a jelenseg... hova lesz a levego??? ha folyamatosan mennr a szivattyu sose csobogna. de indulas utan allandoan csobog. en mar csak arra tudok gondolni h mozgas kozben felhabosodik a viz kevego keverek es azert nem ad hangot
bar sztem ha kozelrol fulelnem tuti azt is hallanam. eleg jo a fulem. de ez 2-3 perc utan olyan csendbe van mintha sose lett volna benne levego... megse tudom kiszedni belole.
de a legtelenito jol mukodik ha a gravitacio hatasara nem hullik vissza??
A cirkóban is van légtelenítő, nekem csak az oldotta meg a problémát, amikor azt kézzel légtelenítettem.
Nézd meg a leírását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!