Előképzettség nélkül kiköthetek egy villanytűzhelyet?
Figyelt kérdés
Van egy ezeréves villanytűzhelyem amit az előző lakó hagyott a lakásban, ezt szeretném eltávolítani, mivel teljesen fel lesz újítva a konyha.
Abszolút nincs képzettségem, de nem akarok heteket várni egy villanyszerelőre aki kiköt nekem pár kábelt két perc alatt tízezerért. Egy kis kötődobozba van bekötve, szerintetek kiköthetem? Persze, hülye nem vagyok, áramtalanítom a helyiséget, ellenőrzöm, hogy van e feszültség, stb, de szerintem nem akkora feladat ez, hogy szakembert hívjak.
Mit gondoltok? Légyszi ne oktassatok ki, elég egy "igen, biztonságos feltételek mellett kikötheted" vagy "nem, ehhez szakember kell". Köszi.
2020. okt. 26. 18:44
1/2 anonim válasza:
Simán kikötheted.
Az más kérdés, hogy ha jól tudom, a mérőóra és a tűzhely között nem szabadna kötésnek lenni a vezetékben...
2/2 anonim válasza:
Kikötheted. Lehet kötés, mert valahol rá kell kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!