Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A pizzasütő ami a mikróhoz...

A pizzasütő ami a mikróhoz tartozék, a crisp tál lesz? A készülék tudja az alsó-felső grillt és a hőlégkeverés funkciókat is. De a crisp szó sehol nincs leírva.

Figyelt kérdés
Láttam már a crisp tálat pirító tálként és pizza tálként is nevezve. Számomra akkor sem egyértelmű, hogy egy úgy kinéző tál, biztosan a crisp tál-e, mikor pizzasütőként és a használatiban pizza funkcióként (és nem crisp) kerül feltüntetésre. Ez így biztos, hogy az a tál,ami elnyeli a mikrohullámokat, ezáltal pirít? Az eladót természetesen már kérdeztem,de eddig még nem tudott válaszolni. Köszönöm.

2020. okt. 26. 07:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyszerű: el kell olvasni a használati útmutatóját, és ott fel van tüntetve, hogy hogyan használhatod. Ha csak úgy néz ki, de nincs rajta mikró ikon, vagy felirat vagy bármi, akkor nem az.
2020. okt. 26. 10:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Te azt akkor ezek szerint elképzelhetetlennek tartod, hogy ezen gépek esetében a crisp funkciót pizza funkcióra fordították vagy nevezték volna? Különben német mikróknál látom ezt.

A crisp-nek az alsó pirítás a lényege. Kétlem, hogy ezt egy alsó felső grilles mikró ne tudná. Ráadásul azt olvastam a crisp tálról még, hogy olyan mikrókban működik, hiába nem adták hozzá, amiben van hőlégkeverés. Na ezekben az is van és tartozék is egy úgy kinéző tál.🤔

2020. okt. 26. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!