A pizzasütő ami a mikróhoz tartozék, a crisp tál lesz? A készülék tudja az alsó-felső grillt és a hőlégkeverés funkciókat is. De a crisp szó sehol nincs leírva.
Figyelt kérdés
Láttam már a crisp tálat pirító tálként és pizza tálként is nevezve. Számomra akkor sem egyértelmű, hogy egy úgy kinéző tál, biztosan a crisp tál-e, mikor pizzasütőként és a használatiban pizza funkcióként (és nem crisp) kerül feltüntetésre. Ez így biztos, hogy az a tál,ami elnyeli a mikrohullámokat, ezáltal pirít? Az eladót természetesen már kérdeztem,de eddig még nem tudott válaszolni. Köszönöm.2020. okt. 26. 07:31
1/2 anonim válasza:
Ez nagyon egyszerű: el kell olvasni a használati útmutatóját, és ott fel van tüntetve, hogy hogyan használhatod. Ha csak úgy néz ki, de nincs rajta mikró ikon, vagy felirat vagy bármi, akkor nem az.
2/2 A kérdező kommentje:
Te azt akkor ezek szerint elképzelhetetlennek tartod, hogy ezen gépek esetében a crisp funkciót pizza funkcióra fordították vagy nevezték volna? Különben német mikróknál látom ezt.
A crisp-nek az alsó pirítás a lényege. Kétlem, hogy ezt egy alsó felső grilles mikró ne tudná. Ráadásul azt olvastam a crisp tálról még, hogy olyan mikrókban működik, hiába nem adták hozzá, amiben van hőlégkeverés. Na ezekben az is van és tartozék is egy úgy kinéző tál.🤔
2020. okt. 26. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!